søndag, mars 7, 2021

Chris Cornell kommer til Norge

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Chris Cornell skal komme til folketeatret og spille låter fra hele karrieren, så her blir det vakre akustiske gjensyn med gamle Soundgarden hits så vel som låter fra det siste solo albumet hans – sier Shandy McKay på vegne av arrangør Atomic Soul.

Chris Cornell er et moderne ikon som overgår sjangere. Han var hovedarkitekten bak 90-tallets grungebevegelse, og er fortsatt en av de mest ikoniske rockestemmer gjennom tidene. Han har oppnådd multi-platina suksess med tre legendariske band – solgte over 30 millioner plater verden over – han har skapt sin egen unike identitet over tre tiår som en multivinnende Grammy-priser, Golden Globe-nominerte sanger, låtskriver, gitarist, komponist og tekstforfatter.

Han var også den første mannlige amerikanske kunstneren til å skrive og utføre kjenningsmelodien for en James Bond-film, og har i tillegg medvirket til originallåter i filmer som ‘The Avengers’ (tredje mest innbringende filmen noensinne) og Oscar-vinnende ’12 Years a Slave’.
Inspirert av sterk arrangementer av musikere som Nick Drake, Daniel Johnston og White Album-era Beatles, skaper Cornell et musikalsk univers ulikt noe han har gjort før. Med seg på laget har han hatt Brendan O’Brien fra Neil Young og Pearl Jam, og resultatet er tidløse HIGHER TRUTH.

Alle vet at Chris Cornell, med sin ekstraordinære fire-oktav stemme kan bringe torden, men på hans kritikerroste femtealbum som soloartist, HIGHER TRUTH, demonstrerer Cornell at han kan også tilkalle mykt sommerregn. I en akustisk sangsyklus fylt med subtile pastoral skjønnhet og vemodig melankoli, presenterer Cornell en helt ny side av hans artisteri som tilsvarer omfanget av hans formidable repertoar.

Se videoen til Chris Cornell – Nearly Forgot My Broken Heart på Musikknyheter.no

Her får du oversikt over landets konserter

Bevegelser

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This