Chelsea-supporterne har fått igjen troen på karma!

0
210
Det er dette Courtois er skapt for, ikke å pådra seg ryggplager på benken. (foto: courtois, twitter)

Det er fortsatt tidlig i sesongen ennå. Likevel kan ikke Chelsea-supporterne dy seg for å spre sin skadefryd i retning Madrid. 

Helt på tampen av sommeren fikk en av verdens beste keepere viljen sin til slutt. Da hadde belgieren lagt press på klubben sin nok til at de gav etter.

Thibaut Courtois fikk sin overgang fra Chelsea til Real Madrid, men avskjeden ble litt kjølig fra Chelseas supportere og klubb. Courtois hadde nemlig brukt en del upopulære virkemidler.

Nå får gjengen på Stamford Bridge sin mulighet til å smile litt av situasjonen og troen tilbake på karma. Chelsea har full pott etter tre kamper i Premier League, og optimismen råder etter at italieneren Maurizio Sarri kom til byen som trener.

Real Madrid har også fått en god start på sesongen, men uten Courtois.

Hold deg på benken, du.

Belgieren har vært forvist til benken. Real-keeper Keylor Navas har tydeligvis bestemt seg for å vise nykomlingen hvem som er sjefen på San Bernabeu.

For Real Madrid er det egentlig en ønskesituasjon å ha to keepere som kniver om plassen. For Chelsea-supporterne er to meter med belgier på benken en litt lystig skue.

Les: Mer fra fotballens forunderlige verden på Sporten.com

tabola

No posts to display