Bodø/Glimt kan ta imot Legia Warszawa på Aspmya

0
81

En rekke gode nyheter i dag om et samfunn som er i ferd med å åpne. Bodø/Glimt som vant Eliteserien i fjor er med det kvalifisert til å være med i kvalifisering til Champions League.

Norge fordi vi er et litte fotballand har ikke direkte kvalifisering slik store land har. – F.eks. de fire øverste i Premier League er direkte kvalifisert.

Bodø/Glimt møter i første runde av kvalifiseringen det polske storlaget Legia Warszawa.

Les: Se den rørende hilsenen fra alle EM landene til Christian Eriksen

Kulturminister Abid Raja (V) lover Bodø/Glimt at det blir gitt karanteneunntak slik at Legia Warszawa kan gjeste Aspmyra i Champions League-kvalifiseringen i juli.

Til nå har regjeringens karantenebestemmelser forhindret internasjonale konkurranser i Norge, men Raja lover at det blir gitt unntak for dette i forbindelse med Glimts europacupkamper i sommer.


– Det unntaket dere har søkt om, får dere ja til. Så når disse utlendingene kommer til Norge på Aspmyra, så har dere én ting å gjøre, og det er å knuse dem skikkelig med mange mål, sier kulturministeren.
Helsedirektoratet har i sitt faglige grunnlag anbefalt regjeringen å gi unntak fra karantenereglene for «en begrenset gruppe toppidrettsutøvere».

Les på Sporten: ESPN: UEFA truer med å nekte England EM-finalen

Det betyr at for eksempel Bislett Games 1. juli kan bli en realitet.

Bodø/Glimt tar imot Legia Warszawa på Aspmyra 7.juli, mens de tar turen til Polish Army Stadium en uke senere.

tabola

No posts to display