Bob Bradley blir sjefen til sønn Michael Bradley

0
68
Neste generasjon Bradley

Den tidligere Stabæk-treneren Bob Bradley har reist jorda rundt de siste 20 årene og jobbet for det amerikanske landslaget, det egyptiske landslaget, Swansea og Le Havre. Forrige uke takket 63-åringen for seg hos Los Angeles FC.

Akkurat som han gjorde en meget god jobb for Stabæk har han siden 2018 gjort en fantastisk jobb med å bygge opp det nå relativt nye laget Los Angeles FC. (Helt frem til nå hvor sluttspillet glapp)

Les: Denne sjøstjernen ser ut som pasta

Nå bekrefter Toronto FC at amerikaneren blir klubbens nye trener og sportsdirektør. – Hvor han også blir sjef for sin sønn Michael Bradley, som er midtbanespiller og kaptein hos Toronto FC i MLS.

En vinn vinn situasjon Bob Bradley for gjøre det han elsker samtidig som han kommer nærmere sin sønn og sine barnebarn.

Bradley ledet nedrykksdømte Stabæk til niendeplass i Eliteserien i 2014. Påfølgende år løftet han klubben opp på tredjeplass, før han forlot Norge.

Les: Anthony Martial og Donny van de Beek tenker seg om, men det gjør ikke Jesse Lingard

«Vi kan ikke vente til Bob kommer i gang. Vi går inn i en ekstrem viktig oppstart, og vet at vi har et lag som har bruk for en markant makeover», sier Toronto-president Bill Manning til klubbens hjemmeside.

Bob har erfaringen til å sette sammen et lag og få dem til å prestere på et høyt nivå. Han forstår forventningene og standardene hos TFC, og er klar for utfordringen, sier klubbpresidenten.

Toronto viser at de har enorm tillit til Bradley, der klubben gir 63-åringen jobben både som hovedtrener og sportsdirektør.

Vi ønsker lykke til!

tabola

No posts to display