tirsdag, mars 9, 2021

Blir spennende å se hvordan John Wick teamet gjør «Saul Goodman» til en actionhelt

Må lese

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Trenden med gamle forsiktige menn som plutselig blir slåsskjemper startet definitivt ikke med med Liam Neeson og Taken filmene. – Det er bare å ta en titt på noen av de gamle James Bond filmene eller Charles Bronson i Death Wich»

For «Nobody» samarbeider «John Wick» -veteranene David Leitch og Derek Kolstad sammen med produsenten av en av de mest ekstreme actionfilmene de siste årene: Ilya Naishuller, regissør av first person shooter action «Hardcore» (Ble brukt GoPro kamera).

Bob Odenkirk, best kjent som Saul Goodman fra Breaking Bad og Better Call Saul, er 58 år gammel, nå blir skuespilleren som normalt har spilt i dramatiske eller humoristiske roller en hardtslående actionhelt.

Filmen Nobody er skrevet av John Wick-forfatteren Derek Kolstad og produsert av David Leitch (Deadpool 2), som også var medregissør for den første John Wick-filmen.

Les: Sylvester Stallone selger sine ekstremt dyre klokker du ikke viste han hadde

Bilde: ALLEN FRASER/UNIVERSAL PICTURES

I really wanted to go way far outside, like 180 degrees outside my comfort zone. Just commit to this guy, commit to his rage, and commit to his commitment to what he’s doing.

Bob Odenkirk var lenge en kult-skuespiller og manusforfatter best kjent for komiske roller i HBO-programmet Mr. Show with Bob and David.

Dét endret seg da han fikk rollen som advokat Saul Goodman i Breaking Bad, og senere i oppfølgeren Better Call Saul. Siden gjennombruddet som dramatisk skuespiller har han blant annet spilt i Steven Spielbergs The Post og en av fjorårets beste filmer, Little Women.

Les på Sporten: Nå er det nummeret før Michael Carrick sendes ut i United-drakt

Nobody har etter planen Norgespremiere 5. februar 2021.


I “Nobody” spiller Bob Odenkirk, som tittelen antyder, en tilsynelatende lite bemerkelsesverdig mann ved navn Hutch. Etter et innbrudd endrer han seg imidlertid fra den normale familiemannen til noe annet hvor hans voldelige sider kommer mer og mer til syne.

- Advertisement -

Siste nytt

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten har vi gitt fra oss...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

More Articles Like This