Bjørn Eidsvåg skriver selvbiografi!

0
91
Bjørn Eidsvåg. Tro og trass. Min vei, mine valg

I begynnelsen av oktober kommer Bjørn Eidsvågs biografi Tro og trass. Min vei, mine valg.

Bjørn Eidsvåg bruker sin velkjente fortellerkraft på de store spørsmålene i livet. Han kaller seg kristen, men han vil være det på sin egen måte. Eidsvåg har levd et liv i tro og trass – fra oppveksten i Sauda, via formende studieår og famlende musikalske forsøk til dagens status som folkeeie. Her byr han på høydepunkter fra en lang og suksessrik karriere og deler samtidig ut spark til kirkens mørkemenn og måten de forvalter sannheten på.

Les: Potetsalat, et must til sommermåltidet

På bedehuset møtte vesle Bjørn den snille Jesus. Ettersom Eidsvåg ble eldre forandret dette bildet seg. Var Jesus egentlig noe å tro på? For å finne svar på hva det kristne budskapet betyr og hva slags rolle det har i eget liv, stiller Eidsvåg seg de grunnleggende spørsmålene: Hva er viktig for meg, og hvilke verdier navigerer jeg etter? Hva har formet meg og hva er jeg lært opp til å tro på? Og holder det vann?

– Bjørn Eidsvåg er en ypperlig historieforteller, og han har en egen evne til å si kloke ting om de store spørsmålene i livet. Dette er en spennende blanding av artistbiografi og debattinnlegg, der musikken og jakten på sannhet går hånd i hånd, sier en begeistret redaktør og forlagssjef Jan Swensson

Les på Popidol: Terminator: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger og James Cameron er tilbake!

Bjørn Eidsvåg (f. 1954) er artist og ordinert prest. Han har utgitt 27 album siden debuten i 1976og har blitt tildelt Spellemannprisen fire ganger. Hans suksessforestilling Etterlyst: Jesus gikk for fulle hus i 2016–18.

tabola

No posts to display