mandag, juli 13, 2020

Bitcoins for nybegynnere

Må lese

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Er du interessert i bitcoins og utviklingen i kryptovalutamarkedet generelt? Vurderer du selv å kaste deg ut i markedet med kjøp og salg, spenning og økonomisk avkastning? Kort sagt, så er kryptovaluta en handelsvaluta på nettet og er karakteristisk ved at den ikke skrives ut som mynter og sedler, slik vi kjenner den fra f.eks. norske kroner og amerikanske dollar. Imidlertid er det også andre aspekter ved bitcoins og kryptovaluta generelt som kan være verdt å vite før du tar fatt på den store investeringen.

Hva er Bitcoin?

Bitcoins er en P2P-teknologi som kort sagt betyr at det foregår fra bruker til bruker. P2P-teknologi er ryggraden i kryptovalutaen og skiller seg fra konvensjonelle valutaer ved ikke å bli kontrollert eller definert av en sentral enhet som for eksempel en bank. Det gjør også verdien av en Bitcoin vanskeligere å bestemme,  og verdien defineres av markedets forventninger.

Det er verdt å merke seg at Bitcoins har brukt lang tid på å bli så populær som den er i dag siden den første Bitcoins-handelen fant sted i 2010. Da kjøpte den californiske programmøren og bitcoin-entusiasten Laszlo Hanyecz to pizzaer verdt 10.000 bitcoins. Denne historien brukes ofte for å illustrere hvor mye bitcoin har utviklet seg i verdi siden den mystiske og hemmelighetsfulle figuren Satoshi Nakamoto (muligens bare et pseudonym for en gruppe forskjellige programmører erklærte i 2009 at han / hun ønsker å lage en alternativ valuta til de konvensjonelle valutaene, og det hele skulle foregå online gjennom peer-to-peer-teknologi. Kryptovaluta er dermed ikke bare en betalingsmåte, men også en vare i seg selv.

Siden den gang har Bitcoins blitt populært ettersom hele tilblivelse også snakker til folks eventyrlighet og trangen til å revurdere verden i den digitale tidsalderen – og måten vi betaler på er en del av denne revolusjonen. I tillegg til å shoppe på nettet, kan du nå fysisk betale flere butikker i Norge med kryptovaluta,  og mange tusen over hele verden. Og nettverket av butikker hvor du kan betale med dette utvides stadig.

Handel med Bitcoins

Imidlertid har det også vært en rekke tilfeller som involverer juks og fanteri som ødelegger for den gode historien og eksplosiv veksent. I prinsippet er det vanskelig å fikle med regnskap når det gjelder denne teknologien som også inkluderer en Blockchain. Dette er kort fortalt en åpen regnskapsbok for alle brukere der alle transaksjoner med kryptovaluta er registrert. Hvis du vil jukse med tallene, må du jukse med alles tall – og det er nesten umulig.

Noen investorer bruker også kryptorobotter som er et nyttig verktøy for å handle med kryptovaluta. Kryptorobotter er å anse som aksjeroboter som gir investorer økonomisk avkastning på investeringene sine. Kryptobrobottene er ikke robotter, men programvare som holder orden på markedssvingninger og globale nyheter, slik at de kan gjøre de riktige kjøp og salg til rett tid, og i motsetning til et menneske, kan de holde hodet kaldt og sørge for gode resultater for investorene.

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er ikke alltid man legger merke...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til å "vokse opp". - Han...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der) til tross for at de...

More Articles Like This