tirsdag, april 13, 2021

Be excellent, gitarsolo, Wyld Stallions yeah!

Må lese

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

De vant over døden, klarte historieeksamen, reddet verden og startet verdens mest populære rockeband og hvis du ikke synes det var nok så klarte de å etablere en ny verdensorden der alle var «excellent» mot hverandre.

Bill & Teds Excellent Adventure og Bogus Journey

Er du i rett humør er disse filmene fantastisk morsomme den dag i dag, det var starten på Keanu Reeves (Matrix, Point Break, Constantine) sin karriere. Han andre (Bill) er det ingen som husker navnet på lenger.

Det som gjør disse filmene så bra er at de er vanvittig tåpelige og samtidig meget godt skrevet. Hvordan historien (eller mangelen på) ble drevet fremover var i sin tid nyskapende, det blir spennende å se om de samme manusforfatterne nå nesten 1000 år senere klarer å gjøre det igjen.

Bill: Alex Winter «Vi har jobbet med det for, som i seks år. Vi er til knes i manuset, det er blitt skrevet av Chris Matheson og Ed Solomon, som skrev de to første, de er fantastiske forfattere, og manuset er stor. Vi har et skript, vi har en direktør, har vi et studio – vi prøver bare å spikre ned en startdato «.

Alex Winter sier at det ikke hadde blitt noe av prosjektet hvis ikke Keanu Reeves eller de originale manusforfatterne var med. Det er ikke satt noen startdato for produksjon enda annet enn at det kommer til å skje neste år.

bill og ted

Den første filmen ble hetende Bill og Teds eventyrlige reise på norsk og kom i 1987, I denne filmen hadde de to idiotene problemer med historieeksamen, men de fikk hjelp av Napoleon, Billy the Kid, Sokrates, Freud, Djengis Khan, Jeanne d’Arc, Abraham Lincoln og Beethoven som de plukket opp i en tidsreisene telefonkiosk. Fire år senere kom oppfølgeren Bill & Ted’s Bogus Journey og da var budsjettet vesentlig større for Keanu Reeves var blitt en stor stjerne.

- Advertisement -

Siste nytt

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I korte trekk: Manchester City er...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

More Articles Like This