Bare Barcelona er fristende nok

0
375

Det er to år igjen av kontrakten til Liverpool sin meget suksessrike manager Jürgen Klopp. – Det sendte sjokkbølger inn i fotballverden da han fortalte verden for et par uker siden det var slutt etter endt sesong 30.juni. Et par dager senere meldte Barcelona manager også han ville tre tilbake samme dag.

Den tyskere manager fortalte i forbindelse med annonseringen av sin avgang at han gikk tom for energi.

Les: Nintendo Switch fortsetter å selge for milliarder

Han forklarte: «Det er at jeg, hvordan kan jeg si det, går tom for energi. Jeg har ikke noe problem nå, åpenbart, jeg visste det allerede lenge at jeg må kunngjøre det på et tidspunkt, men jeg er absolutt bra nå. Jeg vet at jeg ikke kan gjøre jobben igjen og igjen og igjen og igjen.»

Klopp, som har vunnet Champions League og Premier League over ni år i Liverpool, innrømmet at han planla å ta en pause, og la til at han aldri ville styre et annet lag i England. «Hvis du spør meg, ‘vil du noen gang jobbe som leder igjen?» Jeg vil si nå, nei, men jeg vet åpenbart ikke hvordan det vil føles fordi jeg aldri har hatt situasjonen.»

«Det jeg vet definitivt – jeg kommer aldri til å styre en annen klubb i England enn Liverpool, 100 prosent. Det er ikke mulig.»

Nå kommer det rapporter om at Jürgen Klopp som ikke har hatt noen pauser mellom jobber siden han overtok managerjobben i Mainz i 2001 «kommer tilbake til ledelsen neste sesong» hvis en europeisk gigant nærmer seg

Jurgen Klopp ville kansellere et planlagt sabbatsår og gå tilbake til ledelsen neste sesong dersom Barcelona skulle melde seg på banen. Journalist Gerard Romero hevdet (via Anything Liverpool) at det bare er én klubb som vil se Klopp komme tilbake til ledelsen umiddelbart neste sesong – Barcelona.

Les på Engelske klubber: Liverpool har tatt første kontakt med favoritten til å erstatte Mester Klopp

La Liga-gigantene er den eneste klubben som kan overbevise Klopp om ikke å ta en år lang ferie.

Han la til at etter å ha hatt samtaler med Barcelona-president Joan Laporta, er Klopp veldig opptatt av den ledige managerstillingen i Barcelona.

Xavi Hernandez har vært ærlig på at det er tøft å lede Barcelona, han sa i forbindelse med sin exit han trenger å ta vare på sin mentale helse. «I Barcelona føler du alltid at du ikke blir verdsatt, du blir mishandlet – det er slik klubben fungerer,» sa han.

«Fra et mentalt helsemessig nivå er det også tøft. Jeg er en positiv fyr, men batterinivåene går stadig tom – og på et tidspunkt skjønner du at det ikke er noen vits i å bli.»

tabola

No posts to display