Alvaro Morata klar for nok et kontroversielt klubbytte

0
515
Alvaro Morata. (foto: Atletico Madrid)

I EM har Alvaro Morata ledet Spania til EM-finale, men har kommet i bråk med spanske supportere etter uttalelser om at han ikke får respekten han fortjener. Nå tar han et valg om klubbytte som garantert vil få supporterne hos Juventus til møte deres tidligere stjerne med en øredøvende pipekonsert.

Real Madrid, Chelsea, Juventus, Atletico Madrid. Alvaro Morata har fått kritikk fra spanske supportere for at han ved hvert bytte sier han har kommet til «drømmeklubben. På vei inn mot EM-finalen til helgen er 31-åringen også på vei mot neste «drømmeklubb».

LES: Lett å se hvorfor den stjernespekkede F1 filmen med Brad Pitt koster over 3 milliarder å lage

Siden 2019 har Morata hatt kontrakt med Atletico Madrid (først leie, så permanent), men var på utleie til Juventus i perioden 2020-22 (spilte også 2014-16 for Juve). Nå skal spissen med 59 på 185 kamper i den zebra-stripete drakta nekte Juventus Serie A-tittelen.

For ifølge La Gazzetta dello Sport er Morata så godt som på sikker vei til AC Milan etter EM-finalen. Atletico og Serie A-klubben er enige, nå skal de personlige betingelsene falle på plass.

Overgangssummen er på rundt 13 millioner euro, ifølge det italiensk mediet var det AC Milan-«rådgiver» Zlatan Ibrahimovic som tok en telefon og overtalte den spanske landslagskapteinen til å signere med en av Juventus sine største rivaler.

Real Madrid til byrival Atletico Madrid. Juventus til AC Milan. Morata er ikke akkurat redd for kontroversielle klubbytter.

Alt du trenger å vite: Nederland – England

SPORTE: Onsdag tok Manchester United-spiller den store avskjeden med supporterne

tabola

No posts to display