Lett å se hvorfor den stjernespekkede F1 filmen med Brad Pitt koster over 3 milliarder å lage

0
29

Brad Pitt spiller hovedrollen i denne kommende F1-filmen fra produsenten av Top Gun: Maverick. En film om F1 kommer neste år, og den samler noen av Hollywoods største stjerner.

Brad Pitt spiller en prosjåfør som blir hentet ut av pensjonisttilværelsen for å veilede en ung utfordrer, spilt av Damson Idris.

Les: Bayern München har signert en av Premier Leagues største vingtalenter

I traileren ser vi også Kerry Condon som Formel 1-lagets tekniske direktør, og et glimt av Javier Bardem.

Like spennende som rollebesetningen er F1s regissør, Joseph Kosinski. Han sto ved roret i Top Gun: Maverick, som bare kan være gode nyheter for en film om biler som flyr rundt en racerbane i 300 kilometer i timen.

Les på Sporten: Martin Ødegaard kommer med en overraskende dom over Arsenals sommerplaner

«Tilnærmingen for «Formel 1» er å skyte på de virkelige løpene og ekte bilene og fange dem, sa Kosinski til TheWrap helt tilbake i 2022.

«Det kommer til å bli en stor utfordring, men spennende for meg.»

Den dårlige nyheten er at F1 ikke er ute på nesten et år. Den kommer på kino 25. juni 2025. F1 er produsert av Apple og Warner Bros., så vi vet allerede at F1 til slutt vil ende opp på Apple TV+.

Den forrige Apple-filmen Napoleon ble utgitt på kino litt over tre måneder før den kom til tjenesten, noe som tyder på at F1 kan komme til Apple TV+ i oktober 2025. Filmens trailer ble sluppet samme dag som den britiske GP, på Silverstone.

Lewis Hamilton vant løpet, i sin første seier siden 2021. Han er en utøvende produsent på F1-filmen. I 2022 sa han at han ikke planlegger å være med i filmen, men at det er allment forventet at han kommer til å dukke opp.

F1s budsjett er rapportert å være på enorme 300 millioner dollar, mer en dobbelt av Top Gun: Mavericks budsjett. Produsenten Jerry Bruckheimer har imidlertid bestridt det tallet ifølge Deadline.

tabola

No posts to display