Ajax-stjerne og landslagsspiller arrestert

0
114
Quicy Promes

Den nederlandske landslagsspilleren Quincy Promes er arrestert og mistenkes for involvering i en knivstikking, det melder De Telegraaf.


Ajax-spissen Quincy Promes, 28, har startet denne sesongen sterkt i Eredivisie med fem mål i de tolv åpningskampene. Lørdag ble 28-åringen målscorer da Ajax beseiret PEC Zwolle i seriekampen.

Les: Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

I følge den nederlandske avisen De Telegraaf ble Promes arrestert søndag morgen og er nå mistenkt for involvering i en alvorlig knivstikking.

Avisen skriver videre at hendelsen skal ha skjedd i juli måned hvor et familiemedlem i Promes ble alvorlig skadet. Det er fortsatt uklart hvorfor Promes ikke har blitt arrestert før. Politiets talsmann Jelmer Geerds bekrefter at Promes er arrestert, men ønsker ikke å kommentere hendelsen ytterligere.

Les på Sporten: Zidane nektet å legge seg i fosterstilling

  • Vi hørte om hendelsen for en måned siden. En etterforskning ble iverksatt, og i morges førte det til en arrestasjon, sa Geerds til De Telegraaf.

En talsmann for Ajax sier til den nederlandske avisen at Promes ikke kom til trening søndag, klubben ønsker ikke å si mer enn det for øyeblikket.

Telegraaf opplyser at Promes risikerer fengsel i opptil tre år.

Quincy Promes representerer også det nederlandske landslaget der 28-åringen spilte mot Bosnia i november i fjor. I 2019 ankom Promes til Ajax fra Sevilla og har tidligere spilt for klubber som Spartak Moskva, Go Ahead Eagles og FC Twente.

tabola

No posts to display