søndag, mars 7, 2021

80 år og fortsatt produktiv

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Leonard Cohen, har med dyp stemme og dype tekster trollbundet kvinner i livets høst i årtier, og nå på sin 80 årsdag 21 september kommer han med sitt 13 studioalbum. Leaonard Cohen som ble robbet for alt han eide av sin regnskapsfører fortsetter å turnere og produsere, i tillegg til å være musiker er den kanadiske ungfolen også forfatter og poet.

Det var under et hyllest arrangement til Leonad Cohen i Dublin i går at nyheten om albumet som ifølge informerte kilder skal hete Popular Problems at nyheten kom.

Her er de største sangene hans:

 

Leonard Cohen debuterte som poet i 1956 og har siden utgitt flere diktsamlinger, to romaner og 15 album. I tillegg til sin egen diskografi har andre artister gjort over tusen innspillinger av hans sanger. Blant de mest kjente er «Hallelujah» som gitarkameratene 2 har laget en versjon av, «Suzanne», «First We Take Manhattan», «Bird on the Wire» og Im your man.

Tekstene spenner fra romantikk og religion til krig, kjærlighet og politikk, fellestrekket er at det fremføres med stort alvor. Sangene har av mange blitt oppfattet som depressive, noe en anmelder satte på spissen da han skrev at platene hans burde selges sammen med barberblad. Etter at stemmeleiet sank i løpet av 1980-årene, har Cohens dype stemme og lyse kvinnelige korister nærmest blitt et varemerke.

 

 

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This