Står klubben din uten rike onkler – ring Vialli

0
202
Bruker fortsatt sjarmen.

Fotballspilleren med det ultra-italienske navnet Gianluca Vialli er ikke glemt. På 90-tallet herjet han foran mål, spesielt på det italienske landslaget. Godt pensjonert som fotballspiller jobber han nå for at klubber uten rike onkler også skal lykkes. Også her viser måltjuven sin treffsikkerhet.

Sporten.com skriver om kraftkaren Gianluca Vialli, som på 90-tallet herjet foran mål for Juventus, Chelsea og det italienske landslaget. Nå har den elegante italieneren brukt sjarmen til å samle inn 55 millioner kroner til Norwicy, en klubb uten de helt rike onklene.

Som en av etablererne av verdens første sportsinvesteringsfond Tifosy, har Vialli gitt muligheten til 700 investorer og Norwich-supportere til å putte pengene sine inn i klubbens fremtid.

Ifølge Evening Standard skal pengene som ble hentet inn gå til å støtte Norwich sin langsiktige strategi om å bygge opp egne talenter for fremtiden, og dermed skape grunnlag for en retur til Premier League.

I praksis putter investorene pengene sine inn i et nytt treningsakademi som skal tiltrekke seg talenter fra hele regionen.

En idé også for norske klubber?

Da er det bare å ta en telefon til sjarmøren Vialli.

Les også: Spilleren hadde valget mellom Chicago og Bergen

 

 

tabola

No posts to display