Star Wars har for flere generasjoner vært en utrolig viktig del av popkulturen og veldig mange har meninger og ønsker om Star Wars Episode VII. Skal Harrisom Ford være med ? og hva med den andre. ? får vi se en gammel Prinsesse Lea eller ikke. Så langt har George Lucas i praksis skapt to Star Wars univers selvom de henger sammen.

Til manges skrekk skrev Lucasfilm  For å gi maksimal kreativ frihet til filmskaperne, og for å ta vare på  overraskelsen og oppdagelsen som venter for publikum, så vil ikke «Episode VII — IX» fortelle samme historie som finnes om tiden etter «Return of the Jedi» i det utvidede universet.
Med Lucasfilm-sjef Kathleen Kennedy i spissen har det Disney-eide selskapet opprettet en avdeling som har ansvar for å koordinere all fremtidig produksjon under «Star Wars»-merkevaren.
– Vi har en spennende tid i vente, nå som «Star Wars» returnerer til kinosalene. Fra nå av vil alle historiene som driver «Star Wars»-universet fremover være knyttet sammen, skriver de.
Foreløpig er det bare animasjonsseriene «The Clone Wars» og «rebels» som regnes som offisielle og kanoniske. Ved siden av de seks spillefilmene, selvsagt.
Resten av det utvidede universet vil heretter selges under merkelappen «Legends». De er altså redusert til myter og historier innenfor det narrative universet — men ikke helt forkastet, heller:
– Mens det universet som folk kjenner kommer til å endre seg, så vil det ikke bli lagt til side. Skaperne av ny «Star Wars»-underholdning  har full tilgang til det rike materialet i det utvidede universet. For  eksempel er elementer fra det utvidede universet tatt med i «Star Wars Rebels», skriver Lucasfilm.
«Star Wars – Episode VII» kommer i desember neste år – og innspillingen er allerede igang.

Under er ryktene for hvem som er med ifølge filmdatabasen. IMDB.

Cast

Credited cast, sorted by IMDb STARmeter:
Harrison Ford               …
Han Solo       (rumored)
Mark Hamill               …
Luke Skywalker       (rumored)
Carrie Fisher               …
Leia Solo       (rumored)
Adam Driver               …
      (rumored)
Peter Mayhew               …
Billy Dee Williams               …
Lando Calrissian       (rumored)
Anthony Daniels               …
C-3PO       (rumored)
John Boyega               …
      (rumored)
Matthew James Thomas               …
      (rumored)
Drew Nelson               …
      (rumored)
Maisie Richardson-Sellers               …
      (rumored)
f7.no -> adds
tabola