10 grunner til at du ikke vinner på oddsen

0
77

Det finnes mange grunner til at folk spiller på odds. For noen er det en fin måte å tjene raske penger på, mens for andre er det den ekstra spenningen du får når du ser på kamp som er hovedmotivasjonen. 

Uavhengig av hvorfor akkurat du spiller på odds, er det sannsynligvis gode sjanser for at du kan gjøre enda mer for å sørge for at du tjener penger fremfor å tape. Vi har listet opp ti ting du kan gjøre for å øke sjansen for at du vinner på odds.

  1. Velg den beste bettingsiden

Dette kan kanskje virke opplagt, men det er faktisk veldig vanlig at spillere holder seg til ett og samme bettingselskap. Husk imidlertid på at det finnes et stort antall gode bettingsider på markedet, med ulike kvaliteter avhengig av hva du vil spille på. Ser du for eksempel etter en bettingside med den jevnt over beste oddsen, kan det være lurt å velge en stor bookmaker, som ofte tilbyr den beste oddsen og det største utvalget av markeder. Men om du vil spille på en smalere sport, som norsk skisport, er det ofte en god idé å sammenligne oddsen hos flere aktører før du bestemmer deg.

  1. Velg betalingsmetoder uten gebyrer

I dagens bettingmarked tilbyr de fleste bettingsidene et stort utvalg av betalingsmetoder som gjør innskudd og uttak både enkelt og smertefritt. Til tross for at norsk lovgivning begrenser noen av mulighetene, gjelder dette fortsatt også i Norge. Mange av betalingsløsningene kan brukes uten gebyr, men sjekk gjerne hvilke dette gjelder for å slippe å betale ekstra. E-lommebøker er for eksempel en populær løsning grunnet hurtige overføringer og god tilgjengelighet. Sjekk hvilke bettingsider som tilbyr løsningene du foretrekker.

  1. Undersøk nøye før du spiller

Dette punktet er kanskje mest aktuelt for deg som spiller en sjelden gang, men det er helt klart en fordel å kunne litt om sporten du spiller på før du satser penger. Det er ofte ikke det lureste å satse penger på en hest fordi du liker navnet dens, eller å spille på et fotballag fordi du følger en av spillerne på sosiale medier. Sjekk heller hestens prestasjoner de siste løpene, eller fotballagets form og statistikk den siste tiden og ved tidligere møter mot samme motstander. Da vil du kunne ta et bedre kvalifisert valg når det kommer til hva du vil satse pengene dine på.

  1. Spill smart

Dette er kanskje en selvfølge, men noen spillere velger gjerne spill ut fra høy odds eller det at de har bonuspenger som skal brukes. Men husk at bare fordi den potensielle gevinsten er høy, trenger ikke det å bety at spillet kommer til å være lønnsomt. Det er tross alt en grunn til at noen spill har høyere odds enn andre. Så ikke la deg friste til å gå for de største gevinstene, men sikt deg heller inn mot de utfallene du faktisk tror kommer til å skje. Over tid er det mye større sjanse for at det vil være lønnsomt.

  1. Prøv deg på liveodds

Livespill lar deg spille på det som er relevant akkurat nå. Og du kan spille på et utall hendelser. Hvilken tennisspiller tar det neste poenget? Hvilket lag scorer det neste målet i en håndballkamp? Hvem får det neste innkastet i fotballkampen som går på tv? Du skjønner tegningen. Livespill gir deg også muligheten til å gjøre mer informerte valg, ettersom du selv kan følge kampen live og vil med det ha en følelse av hvordan den vil utvikle seg videre.

  1. Last ned en bettingapp

Å laste ned appen til bettingselskapet du spiller hos vil ikke nødvendigvis hjelpe deg å vinne eller tjene penger på spillingen din. Ihvertfall ikke med en gang. Men gjennom å kunne levere spill på en enklere måte mens du er på farten, kan du når som helst benytte deg av muligheten til å spille live. Ser du fotball på pub, kan du for eksempel levere spill på neste målscorer.

  1. Benytt deg av kombinasjonsspill

De aller fleste av oddssidene på nettet lar deg kombinere odds på flere kamper i samme spill. Det gjør at du selv om du spiller på flere kamper med relativt lav odds hver for seg, kan du få en høy totalodds på spillet ditt.

  1. Vit når du bør gi deg

Pengespill kan være avhengighetsskapende, og det er alltid viktig å være klar over hvor mye du er villig til å tape. Selv om du følger alle forslagene i denne artikkelen, vil betting alltid medføre en viss risiko, og det er definitivt lurt å sette deg en grense før du begynner å spille.

  1. Benytt deg av velkomstbonuser

De aller fleste bettingsidene gir deg en velkomstbonus når du registrerer deg som ny spiller. En slik bonus kan være alt fra et gratisspill verdt en hundrelapp til innskuddsbonuser som matcher ditt første innskudd med opptil flere tusen kroner. Velkomstbonuser er blant de gunstigste bonusene som tilbys hos spillselskapene, og er en fin mulighet til å sikre seg litt ekstra å spille for. Vær imidlertid oppmerksom på hvilke regler og vilkår som gjelder for den bonusen du velger å benytte deg av.

  1. Se etter bonuser for eksisterende kunder

Det er ikke bare velkomstbonuser som er vanlige blant bettingselskapene. Eksisterende kunder kan i mange tilfeller også benytte seg av bonuser. Slike tilbud kan komme i form av gratisspill og innskuddsbonuser, eller oddsboost og risikofrie spill. I likhet med for velkomstbonuser, er det viktig at du setter deg inn i vilkårene som gjelder for din bonus.

tabola

No posts to display