Super-blogger Sophie Elise med ny TV serie

0
216
(c) Bilde: TV 2 Sumo: Sofie Elise

Det er til stadighet noen kontroverser rundt bloggeren og realitykjendisen Sophie Elise fra Harstad. – Hun er kjent for sine meninger og for å være engasjert. 

Mandag premiere med sin nye serie «Sophie Elise tester Norge» på TV 2 Sumo.

Miniserien med fem episoder, som blant annet for seg temaer som abort, eldreomsorg og klima, er laget i forbindelse med lokalvalget denne høsten. Sophie Elise sier det ikke nødvendigvis er hun som står i sentrum for serien, men heller «møtet mellom meg og andre».

Gjør du som meg, reise mye, men likevel har lyst til å se norsk TV i utlandet, da trenger du VPN. VPN Portalen har samlet all informasjon om de ulike leverandørene. Mange tv programmer både hos TV 2 og NRK har geosperre, den kan du slippe å bry deg om med å gi din lap top, tv eller mobil en norsk adresse. (VPN).

– Jeg håper serien vil gjøre at unge mennesker, og voksne, blir både engasjert og provosert, og kanskje åpner øynene litt for saker man ikke tenker så mye over i hverdagen. Tanken var jo å lage et program om politikk, men det har blitt for meg et sterkt program om møter med mennesker som er både modige, provoserende, annerledes enn meg og åpne, forteller 24-åringen.

Sofie Elise har en av Norges mest suksessfulle blogger, du kan følge henne her.

– Siden situasjonene er så nye, er det definitivt en ny side av meg for offentligheten. Jeg tror derimot de som har fulgt meg aller nærmest, kjenner igjen denne siden veldig godt. Nemlig den politiske, engasjerte og åpne siden av meg, sier hun.

Serien går på strømmetjenesten TV 2 Sumo. Tre episoder slippes 26. august, og to episoder 2. september.

tabola

No posts to display