Stopp snikjapaniseringen av samfunnet

0
158

Allerede på 80 tallet begynte enkelte utprøvende kvinner å ta på seg silkekimono når de virkelig skulle kose seg. Vi gutta så ingen problemer med det, for var vi tilstede betød det bare at vi skulle få sex. Så kom i rask rekkefølge Donkey Kong, sanganlegg, sushi, Jet Li, Magma, Pokemon, Bakugan, transformers, ekstra blinkende mobiler, effektivisering av arbeidsliv og dyptfølende tatoverings symboler.

Fortsatt var det noe av vår gamle kultur igjen, men vi var under konstant trussel.

Japan og Østen har lært oss å puste med nesen, men nå må vi si stopp, Norges befolkning er nå mer opptatt av Pokemon GO, enn tinder og Facebook.  Plutselig diskuteres på husmorlag over hele landet om Vaporeon og Jynx er bedre enn Seaking og Goldduck, snart er det ikke noe Norsk igjen. (Min favoritt er Voltorb, spent på hva den blir til etter at jeg har trykket «EVOLVE») I en Japansk fremtid er det ikke plass til selbuvotter og Marius genser, vi vil ikke lenger ha kongefamilie, nå vil vi har keiser.

Brunosten som vi kjempet for at skulle forbli norsk er uviktig, hvordan osten smaker spiller ingen rolle så lenge du skyller den ned med sake.  Stort sett hele Norge, med unntak av en dag i året har byttet ut råtten fisk, med rå fisk.

Alle vet at Japanere stammer fra verdensrommet, det vi ikke vet er hva slags plan de har etter at de har overtatt verden, det skjer helt umerkelig, ting som ikke var greit før er nå helt vanlig. Kanskje de har bygget inn en «mindkontroll» funksjon i alle mobiltelefoner og at vi får rundt over agenter for en fremmed makt fra en planet langt borte uten å vite det.

Vi i F7 har forsøkt å ringe statsminister Erna Solberg, men en konspirasjon jobber imot oss, opplysningen 1881 vil ikke gi ut direktenummer og det nummeret vi har kjøpt på gata er bare opptatt. Mulig det allerede er for sent.

Screenshot_2016-08-10-16-40-42

tabola

No posts to display