mandag, april 12, 2021

Star Wars trailer sluppet

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Neste år kommer filmen som uten tvil blir den mest sette noen sinne. Den nye Star Wars filmen hvor gamlegutta og prinsesse Lea er tilbake.

Det eneste man ser er logoen for filmselskapene og Yoda som våkner i en variant (nederst på siden) ! Litt lite for å kalle det en trailer, men det får oss til å lure på hva om skjer og gjør jobben, nemlig å sørge for at vi ønsker mer.

Fans over hele verden er i sjokk og undring, kommer Yoda tilbake. Det er slik ut. Star Wars Episode VII: The Force Awakens er under innspilling på hemmelige steder rundt omkring i verden. De er såpass hemmelighetsfulle at de har booket inn i små grupper, hoteller og støttefunksjoner til filmen og deltagere vil vandre gatelangs blakk og sulten akkurat som vokalisten i Creed hvis de forteller noe som helst.

Det er et imponerende cast som er samlet sammen for å lage de nye Star Wars filmene, Harrison Ford er selvfølgelig Han Solo, Mark Hamill er Luke Skywalker, Carrie Fisher er Prinsesse Leia og nye karakterer i Star Wars universet er Adam Driver og Daisy Ridley.

J.J.Abrams har lenge vært klar i registolen, han har tidligere erfaring med blant annet Star Trek, George Lukas har laget historien og deltatt i manusarbeidet sammen med J.J.Abrams og Lawrence Kasdan.

Star Wars forventes å ha premiere senhøsten 2015. Filmens handling er lagt ca. 30 år etter Star Wars-filmen Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.

 

 

Her er traileren.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This