Star Wars trailer sluppet

0
105

Neste år kommer filmen som uten tvil blir den mest sette noen sinne. Den nye Star Wars filmen hvor gamlegutta og prinsesse Lea er tilbake.

Det eneste man ser er logoen for filmselskapene og Yoda som våkner i en variant (nederst på siden) ! Litt lite for å kalle det en trailer, men det får oss til å lure på hva om skjer og gjør jobben, nemlig å sørge for at vi ønsker mer.

Fans over hele verden er i sjokk og undring, kommer Yoda tilbake. Det er slik ut. Star Wars Episode VII: The Force Awakens er under innspilling på hemmelige steder rundt omkring i verden. De er såpass hemmelighetsfulle at de har booket inn i små grupper, hoteller og støttefunksjoner til filmen og deltagere vil vandre gatelangs blakk og sulten akkurat som vokalisten i Creed hvis de forteller noe som helst.

Det er et imponerende cast som er samlet sammen for å lage de nye Star Wars filmene, Harrison Ford er selvfølgelig Han Solo, Mark Hamill er Luke Skywalker, Carrie Fisher er Prinsesse Leia og nye karakterer i Star Wars universet er Adam Driver og Daisy Ridley.

J.J.Abrams har lenge vært klar i registolen, han har tidligere erfaring med blant annet Star Trek, George Lukas har laget historien og deltatt i manusarbeidet sammen med J.J.Abrams og Lawrence Kasdan.

Star Wars forventes å ha premiere senhøsten 2015. Filmens handling er lagt ca. 30 år etter Star Wars-filmen Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.

 

 

Her er traileren.

tabola

No posts to display