Snøhvit med Rachel Zegler utsatt med ett år

0
27
Rachel Zegler (Til høyre)

Disney har gjort endringer i kalenderen sin. «Snøhvit», en ny versjon av Disney-klassikeren, med Rachel Zegler i hovedrollen, venter på premieren. Det viser seg at den vil vente ett år til på premieren.

Snøhvit med Rachel Zegler, som etter planen skulle debutere neste år, kommer ikke på kino før i 2025. Ny utgivelsesdato er 21. mars 2025, nesten nøyaktig ett år etter den opprinnelig planlagte premieren.

«Snow White» er en kommende amerikansk fantasyfilm regissert av Marc Webb etter et manus av Greta Gerwig og Erin Cressida Wilson.

Dette er ikke slutten på endringene. filmen «Magazine Dreams» med Jonathan Majors er tatt av kalenderen og foreløpig er det ikke kjent når den vil debutere. Den skulle opprinnelig komme på kino i desember i år og kanskje konkurrere om Oscars, men anklagene mot Majors (som er anklaget for vold i hjemmet) og rettssaken hans, som etter planen starter i slutten av november, forpurret trolig studioets planer. . Enda en film som har blitt utsatt er Pixars animasjonsfilm «Elio». I dette tilfellet ble premieren utsatt fra 1. mars 2024 til 13. juni 2025.

Les: Politiet stanser

Les:  Rúben Neves trolig tilbake

tabola

No posts to display