onsdag, juli 15, 2020

Selger ikonisk nakenbilde

Må lese

Nye Mercedes-AMG GT Black Series

Nye Mercedes-AMG GT Black Series viderefører merkets tradisjon innen motorsport, med et ekspressivt design og den direkte...

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Friends stjerne Jennifer Aniston er fortsatt brillefin 51 år gammel. – Skuespillerinnen har bestemt seg for å bidra til et veldedig formål med å auksjonere bort et ikonisk nakenbilde av seg selv.

Pornoentusiaster vil sikkert klage over at de ikke ser nok i bildet tatt av hennes gode venn fotograf Mark Seliger. – Mange av oss synes det er flott det overlates noe til fantasien også.

Inntektene fra auksjonen går til NAFC, som tilbyr gratis testing av coronavirus. – USA ligger nemlig langt etter oss med et helsevesen som ikke fungerer.

Les: Over 300 millioner jobber kan gå tapt

Bildet som nå kan bli ditt, viser Jennifer Aniston som sitter naken på gulvet med bena i kors, slik at du verken kan se bryst eller mage.

Bildet ble tatt av Mark Seliger tilbake i 1995 og har siden blitt kjent over hele verden.

Jennifer Aniston har til og med snakket om auksjonen på Instagram-profilen sin. Her utdyper hun hvorfor hun valgte å legge bildet ut for salg:

‘100 prosent av salgsinntektene fra dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis coronavirus-testing,’ skriver hun i innlegget på profilen sin, der hun også viser bildet.

Les på Sporten: Vil tilbake som president, lokker med Pep Guardiola

Det nåværende budet på bildet er $ 6500, vi regner med et stort hopp opp nå som vi i F7 har skrevet om saken, du kan følge utviklingen og by her hos Christie’s. Auksjonen varer i ti dager.

- Advertisement -

Siste nytt

Nye Mercedes-AMG GT Black Series

Nye Mercedes-AMG GT Black Series viderefører merkets tradisjon innen motorsport, med et ekspressivt design og den direkte...

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen. Den 60 år gamle landslagssjefen...

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er ikke alltid man legger merke...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til å "vokse opp". - Han...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

More Articles Like This