Selger ikonisk nakenbilde

0
177

Friends stjerne Jennifer Aniston er fortsatt brillefin 51 år gammel. – Skuespillerinnen har bestemt seg for å bidra til et veldedig formål med å auksjonere bort et ikonisk nakenbilde av seg selv.

Pornoentusiaster vil sikkert klage over at de ikke ser nok i bildet tatt av hennes gode venn fotograf Mark Seliger. – Mange av oss synes det er flott det overlates noe til fantasien også.

Inntektene fra auksjonen går til NAFC, som tilbyr gratis testing av coronavirus. – USA ligger nemlig langt etter oss med et helsevesen som ikke fungerer.

Les: Over 300 millioner jobber kan gå tapt

Bildet som nå kan bli ditt, viser Jennifer Aniston som sitter naken på gulvet med bena i kors, slik at du verken kan se bryst eller mage.

Bildet ble tatt av Mark Seliger tilbake i 1995 og har siden blitt kjent over hele verden.

Jennifer Aniston har til og med snakket om auksjonen på Instagram-profilen sin. Her utdyper hun hvorfor hun valgte å legge bildet ut for salg:

‘100 prosent av salgsinntektene fra dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis coronavirus-testing,’ skriver hun i innlegget på profilen sin, der hun også viser bildet.

Les på Sporten: Vil tilbake som president, lokker med Pep Guardiola

Det nåværende budet på bildet er $ 6500, vi regner med et stort hopp opp nå som vi i F7 har skrevet om saken, du kan følge utviklingen og by her hos Christie’s. Auksjonen varer i ti dager.

tabola

No posts to display