Seks nordmenn har fått kultstatus i Premier League

0
4305
Var hvertfall ikke kjedelig med nordmenn på banen. (foto: the guardian, twitter)

Som vi elsker å lese om nordmenn som heves frem av utenlandsk presse. Derfor kunne vi ikke dy oss da The Guardian har rotet i arkivene sine for å få med seg hvordan Norge har påvirket Premier League.

Dette kommer selvfølgelig i kjølevannet av Ole Gunnar Solskjærs supercomeback hos United – denne gangen som midlertidig manager. Engasjementet er ment å vare i seks måneder, men den utlånte Molde-treneren har skapt et energikick på Old Trafford allerede fra første skritt på treningsfeltet.

Såre enkelt. (foto: united, twitter)

Les de siste artiklene om Solskjær på Sporten

Så til våre tidligere Premier League-kjemper.

Den engelske avisen innleder herlig tørt med ingressen: Fra Lars Bohinen til Morten Gamst Pedersen, noen av de mest underholdende (men ikke nødvendigvis beste) kult-heltene fra andre siden av nordsjøen.

Les på Sporten: Gerrard står foran en håpløs oppgave – og digger det!

Vi dropper oversettelsen, og leder deg heller rett inn til The Guardians tolkning av Norges innsats gjennom tidene i Premier League. God lesning.

For deg som ikke orker å lese, her er de 6.som avisen trekker frem: Jostein Flo, Jan Åge Fjørtoft, Lars Bohinen, Alf-Inge Håland, Eirik Bakke og Morten Gamst Pedersen.

Les på Sporten: Solskjær har fjernet kryptonitten fra buksa til Supermann Pogba

tabola

No posts to display