Ryan Reynolds tar med Wrexham-spillere (og Hugh Jackman) i neste Deadpool-film

0
132

Hollywood-stjernen Ryan Reynolds vurderer angivelig å gi cameo-roller til Wrexhams toppscorer, Paul Mullin, og målvakt, Ben Foster, i sin neste Deadpool-film, som spilles inn i Storbritannia. Reynolds, som er kjent for å integrere ulike aspekter av livet og karrieren i prosjektene sine, har allerede brukt en Wrexham-baseballcaps i en trailer for å promotere filmen.

Både Mullin og Foster virker spente på utsiktene til å dukke opp i filmen med Reynolds og Wolverine Hugh Jackman, med Foster som kommenterer: «Han har til og med sagt at han vil sette meg i den nye med ham og Big Hugh Jacko, friggin ‘Wolverine. » I mellomtiden sa Wrexhams administrerende direktør Humphrey Ker: «Jeg ville blitt ganske overrasket hvis ikke.»

Les på Sporten: Liverpool har funnet en «verdig» nummer 10

Reynolds og hans komikervenn Rob McElhenneys reise for å kjøpe Wrexham og så bygge, en fotballklubb i Nord-Wales, ble dokumentert i dokumentarserien Welcome to Wrexham.

Deadpool-regissøren er «bekymret» over Reynolds’ besettelse
Imidlertid har filmregissøren, Shawn Levy, uttrykt sin bekymring over Reynolds økende besettelse av fotballklubben, noe som kan hindre innspillingen av Deadpool 3.

Les: Tenacious D har nettopp gitt ut sin første originale låt siden 2018

Levy spøkte: «Hans besettelse av Wrexham og forresten hele Wales besettelse med Ryan Reynolds begynner å bli problematisk. Jeg prøver å gjøre oss klare til å skyte Deadpool, og han er så distrahert av dette fotballaget.»

Reynolds kjærlighet til Wrexham er imidlertid ikke overraskende, tatt i betraktning den varme velkomsten han fikk fra byen og klubben. I et tidligere intervju med BBC sa Reynolds: «Fansen her har vært utrolige, og vi har akkurat kommet i gang. Vi gleder oss til å sette Wrexham på kartet.» Med Reynolds nå potensielt med Wrexham-spillere i hans kommende film elsker byen han om mulig enda mer..

Les på Popidol: Ryan Reynolds feirer med Wrexham

tabola

No posts to display