Ronaldos erstatter er funnet av Real Madrid-treneren

0
834
Hvem trenger Ronaldo med denne gjengen? (foto: lopetegui, twitter)

Med denne overskriften forventer du kanskje meldingen om en spektakulær overgang á la Neyamrs forrige sommer. Dette kommer ikke, men Real Madrid-trenerens uttalelse er såpass spesiell at vi måtte ta det med.

Det er ikke tvil om at Gareth Bale er en av verdens beste angrepsspillere. Det er bare det at skader og manglende spilletid det siste året har fått gretne Real-supportere og kritiske «eksperter» til å dømme waliseren som en has-been.

Bale fikk sin oppreisning i Champions League-finalen mot Liverpool, og nå kommer den endelige bekreftelsen på at han kan være avgjørende for Real Madrid neste sesong.

Journalistene har til det kjedsommelige plaget Julen Lopetegui med spørsmålet om hvem som blir Ronaldos erstatter.  Real-treneren nå svaret klart.

-Bale er en fantastisk spiller med store kvaliteter og vi er overbeviste om at han og de andre er klar for å ta over etter Ronaldo, sier Lopetegui ifølge Sky Sports.

Waliseren kan få en ny vår. (foto: real, twitter)

For en tillitserklæringen til Bale!

Dermed kan vi vente på en waliser proppfull av selvtillit før sesongstart. 88 mål og 57 assists på 189 kamper for Real er bare begynnelsen.

Skal fortsette der han slipp i Champions League-finalen. (foto: real, twitter)

Men igjen, dette er bare prat. Om noen uker får vi svaret om Ronaldo lar seg erstatte av de eksisterende spillerne. Vi tenker tjo…

Les: Mer fra fotballens vidunderlige verden på Sporten.com

 

 

 

tabola

No posts to display