Ronaldo har bestilt Manchester United-stjerne

0
10
Cristiano Ronaldo pleier å få viljen sin.

Cristiano Ronaldo gjorde seg helt ferdig med Manchester United da han satte seg ned i intervjustolen hor Piers Morgan rett før nyttår 2022. Nå har CR7 pekt mot Old Trafford, men det er for å hente til seg playmakeren han mangler på saudiarabiske gressmatter.

Det dreier seg om landsmann Bruno Fernandes. Denne uken trodde vi ting hadde roet seg rundt United-kapteinen, men ifølge the Mirror har Ronaldo instruert klubben sin til å gjøre det som må til for få 29-åringen på flyet til Saudi-Arabia etter EM-sluttspillet.

LES: Lego kommer med et episk, gigantisk og ondt «Lord of the Rings» sett

Engelsk media har meldt Ratcliffe og gjengen åpner opp for bud på samtlige spillere, med unntak av 3, 4 utvalgte. Selv kaptein og kanskje viktigste spiller, Bruno Fernandes var på denne ut-lista. Bayern München var meldt på offensiven hvis portugiseren lempes ut fra Old Trafford. Så kom det store møtet mellom United-ledelsen og Fernandes denne uken. Nå bekrefter kapteinen at avtalen er klar.

-Jeg er her så lenge klubben vil ha meg, og akkurat nå vil klubben at jeg skal være en del av fremtiden, sier United-kapteinen til Sky Sports.

Ifølge The Mirror stanser ikke dette Cristiano Ronaldo. Det engelske mediet hevder Ronaldo har gitt sin saudiarabiske klubb bestilling på signering av Bruno Fernandes. The Mirror hevder klubben er villig til å betale det som må til for å få United til å selge sin kaptein.

Ronaldo pleier å få viljen sin, så denne prosessen skal bli interessant å følge. Vi ser ikke helt Fernandes forlate UEFA-sonen før han passer 30, men man kan aldri si aldri.

Alt du trenger å vite: Brighton – Manchester United

SPORTEN: Milliardkjøp kan forlate Paris Saint-Germain etter bare et år

tabola

No posts to display