Real Madrid-stjerne kunngjør sjokkbeslutning om å forlate klubben dager etter å ha slått Man City

0
1
Nacho Fernandez

Real Madrid-stjerne har kunngjort sin beslutning om å forlate klubben dager etter å ha sendt Manchester City ut av Champions League og gått videre til semifinalen på straffespark. (Midtbaneduoen Bernardo Silva og Mateo Kovacic bommet og ga Real Madrid seieren)

Kaptein Nacho har informert Real Madrid om hans intensjon om å forlate ved slutten av sesongen.

Les: Kontrakt skal så og si være på plass for Zidane

Etter å ha sluttet seg til Madrids akademi i 2001, debuterte Nacho for Real Madrid B i 2009, og fortsatte å spille 111 kamper og scoret fire mål. I 2011 debuterte forsvarsspilleren i Madrid på førstelag og La Liga da han startet på venstrebacken i en 6-3 borteseier mot Valencia.

Siden den gang har spanjolen spilt 355 ganger i alle konkurranser for Los Blancos, og scoret 16 mål i prosessen. Mot Manchester City på onsdag startet Nacho i hjertet av Carlo Ancelottis forsvar sammen med Antonio Rudiger og spilte hele kampen.

Etter kampen sa Ancelotti: «Dette er et flott resultat oppnådd med store ofre. Vi forsvarte oss godt, og det var den eneste måten å vinne på her.

«Jeg gratulerte ham (Pep Guardiola) og ønsket ham lykke til for resten av sesongen. De gikk videre forrige sesong, og denne gangen var det vår tur. Det var en stor bragd å vinne i dag, og jeg er veldig glad.

Les på Engelske klubber: Like vanskelig som da David Moyes overtok etter Sir Alex Ferguson

På spørsmål om Bayern München i neste runde, sa Ancelotti: «Det er interessant fordi det er semifinalen og det er spesielt bra fordi vi slo Manchester City.»

tabola

No posts to display