Paul Pogba: «Å spille for Real Madrid vil være en drøm»

0
106
Spiller som er verdensmester, men bare i VM (foto: manchester united)

Den franske superstjernen kom som verdens dyreste spiller i en overgang fra Juventus til Manchester United tilbake i 2016. – Det bare fire år etter han forlot Old Trafford på en gratisovergang til den italienske storklubben.

Vel tilbake i Manchester United startet hans griske manager Mino Raiola et løp som skapte usikkerhet og sterkt varierende prestasjoner. – Mens Paul Pogba leverte på det franske landslaget gjorde han ikke for sin ungdomsklubb.

Det har vært noe betryggende rolig rundt Paul Pogba de siste månedene. Så når all fokus er rettet mot leveransene for United, ser vi starten på et nytt kaos, i det minste fra spansk media.

Om interessen fra Real Madrid:

-Zidane? Mye har vært sagt. Hva kan jeg si? Selvfølgelig, alle spillere ville ha elsket å spille for Real Madrid. Det ville vært en drøm, for sure. Det er en drøm for meg, og hvorfor ikke én dag, sier Pogba ifølge spanske Marca.

Les: Arsenal kaster ut sin dyreste

Om forholdet til United:

-Som jeg har sagt tidligere, jeg er hos United og elsker klubben min. Jeg gir alt nå og skal ha det gøy er og plassere klubben tilbake der den tilhører å være.

Om kontraktsforlengelse utover 2021:

-De har snakket mye, jeg har det ikke. Jeg foretrekker å ha fokuset på spillet og min retur. Jeg har ikke snakket med Ed Woodward. Vi har ikke snakket om forlengelse. Jeg forestiller meg at det vil komme en tid der klubben kommer for å prate med meg og kanskje tilby meg noe, kanskje ikke, avslutter Pogba.

Les på Engelske klubber: The Telegraph: Joshua King i samtaler med manageren som gruste Leicester

Om ni måneders tid kan Pogba spassere ut fra Old Trafford på free transfer. Vi kan ikke skjønne at United lar muligheten gå fra seg til å hente noen av de rundt 100 millioner euroene de har investert, eller lar de franske beina fortsette å jobbe i Uniteds tjeneste.

Det meste står og faller på hvor mye Pogba får ut de neste månedene av kreativiten og kruttet vi vet han har i seg. Det gjelder også for en eventuell fremtid hos Real Madrid.

Manchester United-midtbanespiller Paul Pogba har nektet å utelukke et overgang til Real Madrid i fremtiden.

Franskmannen innrømmet også at signering for LaLiga Santander-mestere ville være en drøm som gikk i oppfyllelse for ham som for mange andre spillere også. «Det er sagt mange ting [om Zinedine Zidanes interesse for meg],» sa han på en pressekonferanse.

«Hva kan jeg si?» Visst, alle spillerne vil gjerne spille for Real Madrid. Det ville helt sikkert være en drøm. Det er en drøm for meg og hvorfor ikke [bli med dem] en dag? «Som jeg sa før, er jeg i [Manchester] United og jeg elsker klubben min.» Jeg skal gi alt nå for å kose meg her og få klubben tilbake der den fortjener. «

Les: ESPN: Solskjær hadde satt opp en liste med 4 spillere han bare måtte ha

Pogba, som slet med å gjenoppdage formen sist sesong på grunn av mange skader, innrømmet at det ikke har vært noen samtaler mellom ham og Manchester United angående en mulig forlengelse av kontrakten. «Det har vært mye snakk om dette, men jeg har ikke snakket,» la han til. «Jeg foretrekker å fokus på spillet og min retur fremfor alt. Jeg har ikke snakket med [Manchester Uniteds konserndirektør] Ed Woodward. Vi har ikke snakket om en forlengelse av kontrakten. Nå er jeg her, og jeg tenker bare på å komme tilbake til min beste form. «Jeg forestiller meg at det kommer en tid da klubben kommer til å snakke med meg og kanskje foreslå noe for meg, eller ikke. For nå er det ingenting og jeg kan ikke snakke om noe jeg ikke vet. «Jeg tenker mest på meg selv, for å nyte igjen.» Mens han la til at han er fokusert på sin nåværende situasjon i Manchester United, innrømmet han at Zidane har en viss aura om ham som er attraktiv. «De er en av de største klubbene i verden.

tabola

No posts to display