«Oppenheimer» tjener millioner. Nolan vil allerede få mer for ham enn for Batman

0
39

Det er forgjeves å lete etter filmer som har hatt så stor interesse de siste årene som «Barbie» og «Oppenheimer». Bare 17 dager etter utgivelsen har «Barbie» allerede tjent en milliard, og «Oppenheimer» har allerede overskredet en halv milliard. Allerede vil Christopher Nolan tjene mer for «Oppenheimer» enn hans hit «Batman Begins».

Da første del av Batman-trilogien regissert av Christopher Nolan kom på kino i 2005, ble folk gale. Tross alt var det Christopher Nolan som senere ga verden den legendariske tolkningen av Heath Leders karakter av Jokeren i «The Dark Knight», den andre delen av Batman fremført av ham. Så når vi sjekker de nåværende inntjeningslinjene til Nolans siste film, blir vi sjokkert.

«Oppenheimer» tjente mer enn «Batman: Origins» på bare 17 dager etter utgivelsen i hele perioden av utgivelsen på kino. Filmen om atombombens far har allerede krysset den magiske barrieren for inntjening på nivået på en halv milliard dollar. Slik informasjon er desto mer behagelig når de fleste filmer på kinoer i dag er fylt med Sci-Fi-action, og produksjoner som «Oppenheimer» unnslipper lett seerne i skriket av spesialeffekter av disse bildene. Det er godt å vite at folk fortsatt er ivrige etter å gå til slike filmer, som det viser seg. Det er spesielt gledelig at filmen varer nesten 3 timer.

tabola

No posts to display