torsdag, desember 9, 2021

Ole Gunnar Solskjær ga ny Premier League-rekord for TV 2

Må lese

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

215.000 seere så på det meste Ole Gunnar Solskjær sin debut som manager for Manchester United på TV 2 Sport Premium. 80.000 kunder var samtidig inne for å se kampen på TV 2 Sumo, som er ny Premier League-rekord.

Dette var en drømmedag for TV 2 Sporten. Vi fikk servert julegaven allerede 22. desember i år. Liverpool på tabelltopp og et etterlengtet oppsving for Manchester United gir en eventyrlig effekt for interessen for Premier League i Norge, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Les på Sporten: Det var mer enn en helt på Cardiff City Stadium i kveld

180.000 seere så i snitt hele kampen på TV 2 Sport Premium. Dette ga en andel på 23,3 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 15,5 prosent blant alle TV-seerne (P10-79). Det er det høyeste seertallet på TV 2 Sport Premium noensinne.

Det eksakte tallet for hvor mange seere som har sett kampen samlet på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo er ikke målbare, men TV 2 Sumo hadde på det meste 80.000 kunder innom kampen. Dette er ny rekord for en PL-kamp på TV 2 Sumo.

Dette er de tre mest sette kampene på TV 2 Sport Premium i år:

22. desember: Cardiff – Manchester United – 180.000 seere

16. desember: Liverpool – Manchester United – 154.000 seere

11. november: Manhester City – Manchester United – 121.000 seere

TV 2 Sumo fikk også over 5000 nye kunder i forbindelse med kampen.

– Jeg tipper Premier League-abonnement på TV 2 Sumo utkonkurrerer både raggsokker og Google Home under mange juletrær i kveld, sier Jansen Hagen.

2. juledag sender TV 2 Manchester United mot Huddersfield på hovedkanalen TV 2 og på TV 2 Sumo. I tillegg sendes Liverpool mot Newcastle på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

– Nå gleder vi oss stort til fortsettelsen. Vi forbereder oss på rekord-interesse 2. juledag når vi sender Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på hovedkanalen TV 2 og TV 2 Sumo parallelt med Liverpool-Newcastle på TV 2 Premium og TV 2 Sumo. Onsdag har vi sending fra 13.00 til 23.00 med fem live kamper på rekke og rad pluss målshow. Vi satser tungt på både Anfield og Old Trafford, der vi har med oss Manchester United-legenden Roy Keane som ekspert på indre bane, forteller Vegard Jansen Hagen.

Fotballens nasjonaldag i England, Boxing Day, markerer også starten på en hektisk periode for TV 2 Sporten.

– Vi har kamper 26.12, 27.12, 29.12, 30.12, 1.1, 2.1 før hele rundes av med toppkampen Manchester City – Liverpool 3. januar. Juleferie får vi ta et annet år. Akkurat nå skal vi nyte det unike engasjementet og interessen vi opplever rundt Premier League og gjøre vårt ytterste for å gjøre gamle og nye seere kan glede seg til masse herlig fotball sammen med oss, sier TV 2s sportsredaktør.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

More Articles Like This