O.J Simpson er en helt fri mann

0
342
O.J Simpson

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra «Mannen med den nakne pistol» filmene O.J (Orange juice) Simpson.

O.J. Simpson er innvilget tidlig løslatelse fra prøveløslatelsen.


«Mr. Simpson er en helt fri mann nå», sa Simpsons advokat Malcolm LaVergne

Les: Joshua Kimmich skjønner han har vært en tosk

Den tidligere NFL-spilleren, skuespilleren og ivrig video blogger, O.J. Simpson, frikjent i California for drapstiltalte og dømt væpnet ran i Las Vegas, ble løslatt fra prøveløslatelse med virkning 1. desember, en dag etter en høring for Nevada Board of Parole, sa Nevada State Polices talskvinne Kim Yoko Smith tirsdag.

«Mr. Simpson er en helt fri mann nå,» sa Malcolm LaVergne, Simpsons advokat i Las Vegas.

Ifølge AP takket Simpson nei til et øyeblikkelig intervju. Imidlertid fortalte han prøveløslatelsestjenestemenn før han ble løslatt fra fengselet 1. oktober 2017, at Simpson planla å flytte til Florida.

Nevada Parole Board bemerket at det tildelte kreditter i et beløp som tilsvarer tiden som gjenstår av straffen for å redusere straffen til sonet tid.

«Et vedtak om å gi tidlig løslatelse fra prøveløslatelse ble stadfestet 6. desember 2021. I henhold til NRS 213.1543 tildelte styret kreditter i et beløp som tilsvarer tiden som gjenstår av straffen for å redusere straffen til sonet tid», heter det i uttalelsen.

Simpson har sonet ni år i fengsel for å ha ledet fem menn, inkludert to med våpen, i en konfrontasjon i september 2007 med to forhandlere av sportssamlerobjekter på et kasinohotell i Las Vegas.

Les på Sporten: Pep Guardiola mektig, mektig imponert av Ronny Deila

Etter planen skulle O.J bli prøveløslatt 9. februar. Prøvenemnda ga ham tre måneder avslag på tiden.

tabola

No posts to display