fredag, desember 10, 2021

Ny norsk fotballrekord i Storbritannia

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Siden fjorårets sesong er salget av fotballreiser doblet, og det er først og fremst Premier League som lokker oss til tribunene.

Hvert år ser over 90.000 nordmenn en fotballkamp i England, ifølge tall fra VisitBritain. Det gjør oss til den største supporterklubben for ligaen utenfor Storbritannia, kun slått av nabolandet Irland!

Manchester United, Arsenal og Tottenham er lagene flest Apollo-kunder reiser for å se, men Liverpool er i fremmarsj. Etter at Widerøe lanserte direkterute fra Flesland har rekordmange sikret seg kampbilletter til det ikoniske laget.

Les på Sporten: Bøttet inn mål og ble toppscorer, klar for Premier League igjen

Nesten hundre tusen nordmenn på fotballferie i Storbritannia

Uansett favorittlag vil ingen nordmann i fotballtrøye føle seg ensom i England: I følge VisitBritain ser nemlig over 90 000 nordmenn årlig en fotballkamp når vi er i landet. Det gjør oss til nummer to på verdensbasis – kun slått av nabolandet Irland, og etterfulgt av stornasjonen Kina. Sverige ligger på femte plass.

– Norske fotballsupportere er i et kjærlighetsforhold med Premier League – bare at vi kun møter vår utkårede et par ganger i året. Det tar vi på alvor. Siden fjoråret har vi doblet salget av fotballreiser, og det har vi som mål å gjøre neste sesong også. Dette forholdet skal pleies og vare, sier Ronny Bolsøy, Apollos ekspert på fotballreiser.

– En fotballreise handler ikke nødvendigvis bare om kampen, men om å dele opplevelsen og kjenne på atmosfæren og stemningen blant likesinnede både før og etter. De fleste som bestiller en fotballreise ønsker å kombinere kampen med en langhelg i byen, og det er vi stolte over å kunne tilby, sier Bolsøy.

Kilde: Apollo

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This