NRK Kringkastingsrådet søker underholdende fascister

0
122

Pressemelding med stillingsutlysning: Jonas Gard Støre har gjennom sitt sosialistiske nettverk sørget for flere 10 år med venstrevridd humor i NRK. Hans sympatier med Josef Stalin kommer tydelig frem i Harald Eia sin fremvisning av skrukken i åpen post. For ikke å glemme innslaget om ubåtkapteinen som hadde som formål å normalisere vårt forhold til Sovjetunionen.

NRK sitt kringkastingsråd har sett seg nødt til å gjennomføre drastiske skritt og finne frem til en underholdende fascist som kan inngå i gullrekka.

 «Du kan le av mange»

Dette er tenkt å være et satireprogram som setter fingeren på hvor dumme de fattige er, hvor lett det er å slutte med mentale problemer og at de husløse må skjerpe seg.

Kringkastingsrådet har allerede skrevet ferdig konseptet til et Reality show hvor hjemløse konkurrerer om å få et sted å bo gjennom å gjøre veldig ekle ting. Vinneren, (og her kommer det morsomme) vet ikke at det dreier seg om et monopol hus!

Kringkastingsrådet har også laget et konsept hvor et russeball møter flyktninger. Det skal arrangeres «drive by shooting» med årets russeprinsesse i ballkjole i en limousin på grensen til kommunistiske og onde Russland.

Politikere og byråkrater har for lenge vært utestengt fra humorvirksomhet, spesielt de fra høyresiden i norsk politikk. Justisminister Amundsen er da morsom, Siv Jensen har en lun humor som ofte er oversett. Vi husker alle sort hvitt opptak av nestor Carl Ivar Hagen sine stand up shows.  Det er dette vi har savnet på TV.

Dine kvalifikasjoner må være:

  • Godkjent stamtavle uten skitne elementer.
  • Ikke registrerbar sympatireaksjon stilt ovenfor lidende mennesker eller barn.
  • Det mest venstrevridde partiet du kan ha vært medlem av er Frihetspartiet FRP.
  • En fordel med enkel språkkunnskap og skriveferdigheter, men ikke noe krav.
  • Du må ha Tesla kjøpt for penger du har arvet, eller fått på NAV.
  • Må ha Au Pair eller sexslave i ,kjelleren (uthus godtas også)
  • Fravær av integritet og evne til å detaljstyres av krinkastningsrådet er påkrevet.

Lønn:

Lønn får du allerede fra NAV, dette spes på med gaver og andre naturalia ytelser.

NB: Kvinner som fortsatt menstruerer, har adoptivbarn eller noe annet enn foldeskjørt oppfordres til ikke å søke, sammen med alle andre som ikke snakker rent, har mer enn 1/8 samisk blod eller ser merkelig og unaturlig mørk ut.

tabola

No posts to display