Norge har fått sin egen Zlatan

0
192
Slenger med leppa i øst og vest (foto. fc københavn)

Zlatan har nettopp lagt bak seg debuten i MLS for LA Galaxy. To scoringer og muligheten til å vise frem den tatoverte overkroppen ble status. Så har han rukket å slenge med leppa i kjent Zlatan-stil. Det er nemlig han som har gjort Sverige kjent gjennom sine prestasjoner på fotballbanen, og forventer nå et comeback på landslaget under VM i Russland. Ifølge en dansk fotballekspert har Norge sin egen Zlatan.

Ingen skal ta fra Ståle Solbakken at han har hatt solide prestasjoner som spiller, men det er som trener for FC København han for alvor har markert seg i Europa.

Etter å gjentatte ganger ha ledet den danske klubben til deltagelse i de gjeve Europeiske ligaene, «tok han en Zlatan» da han fikk noen spissede spørsmål fra danske journalister om utsiktene for at FC Københanv ikke vil lykkes med å kvalifisere seg til Europaligaen neste sesong.

– Det er veldig viktig for dansk fotball at vi går videre til Europa. For vi er det laget som kan spille i Europa. Hvor mange kamper har FC Nordsjælland vunnet i Europa gjennom tidene? sier Ståle Solbakken ifølge TV2.no.

For den danske fotballeksperten Stig Tøfting, ble dette i drøyeste laget.

– Jeg forstår ikke hvorfor han har behov for å uttale seg nedlatende overfor andre. Han har tilsynelatende ingen respekt for andre sitt arbeid, sier Tøfting ifølge Ekstra Bladet.

Da har vi herved fått utropt vår egen Zlatan i Ståle Solbakken. Og vi digger det!

Les også: Slipper å si nei til Zlatan

Les også: Liverpool må ut med 1 milliard kroner for spansk supertalent

 

tabola

No posts to display