Neymar tapte i retten

0
249
Har gått på noen smeller de siste årene.

Det ville vært svært overraskende om det var Neymar som hadde gått vinnende ut av rettsaken mot hans gamle klubb Barcelona. – Den brasilianske fotballstjernen er dømt til å betale tilbake 71,5 millioner kroner.

Det var et sviende nederlag for Paris Saint-germain spilleren, Neymar mente Barcelona skyldte han 43,6 millioner euro i lojalitet-og signeringsbonus da han fornyet sin kontrakt i oktober 2016.

Allerede den påfølgende sommeren var Neymar på plass i Paris etter lang tids syting og dårlige resultater. – Til tross for manglende lojalitet, krevde han penger for sin lojalitet.

Les på Sporten: Kampen de nye Newcastle-eierne ikke har råd til å tape


Nå har en spansk domstol besluttet at Neymar, som gikk til PSG for rekordhøye 222 millioner euro, må ut med 6,7 millioner euro til Barcelona i stedet. Det tilsvarer 71,5 millioner kroner etter dagens kurs.

«FC Barcelona uttrykker stor tilfredshet med avgjørelsen som ble tatt av Juzgado Social (sosialrett) 15 i Barcelona i erstatningssaken mellom Barcelona og spilleren Neymar jr. om signeringsbonusens størrelse i forbindelse med fornyelsen av spillerens kontrakt», heter det i en uttalelse fra klubben fredag.

Kravet fra Neymar ble fullstendig avvist. Neymars representanter kan anke avgjørelsen innen fem dager.

Til tross for hans pengestinne exit fra Camp Nou har Barcelona det siste året av spanske og franske medier blitt koblet til Neymar som en mulig framtidig signering.

tabola

No posts to display