Smarttelefonen kan brukes til mye kjekt. En telefon brukes ikke lenger kun til å kommunisere med andre. Det finnes mye moro man kan bedrive tiden med når man sitter med mobiltelefonen. Takket være at vi alltid er på nett, er det enkelt å finne et hav av moro med mobilen i hånda.

Konkurrer i spill

Det finnes uendelig mange ulike typer spill man kan prøve seg på. Enten det er multiplayer-spill mot andre, eller spill der du kun spiller mot datamaskinen. Mulighetene er mange, enten man ønsker sportsspill, strategispill, kunnskapsspill eller andre varianter.

Mange liker å konkurrere mot andre i kunnskapsspill, som ikke bare er underholdende, men som samtidig gir deg muligheten til å bruke hjernecellene på fornuftig vis. Wordfeud er et eksempel på et slikt spill. Dette svært populære spillet er basert på Scrabble, og er faktisk utviklet av en nordmann. Det finnes mange Scrabble-lignende spill til mobilen, men hvis man først skal velge et, kan Wordfeud være en fornuftig alternativ.

Pengespill

Pengespill er og forblir populært over hele verden, også for nordmenn. Enten det er snakk om poker, blackjack, andre kortspill, terningspill eller annet, finnes det utrolig mange muligheter. Ofte kan man skille mellom ferdighetsspill og spill som hvor ferdigheter ikke spiller noen rolle, men man må stole på flaksen. Spilleautomater er et eksempel på sistnevnte. Mens man før fant disse ved kjøpesentre og på andre arenaer, er spilleautomater nå blitt en del av de mange online spill som finnes på nettet.

Lær noe nytt

Hva med å lære seg noe nytt mens du sitter på mobiltelefonen? Kanskje kan du friske opp spanskglosene før du drar på neste ferietur til Syden? Det finnes egne apper der du kan lære deg tilnærmet alle verdens ulike språk. De største og mest populære språkene, slik som engelsk, fransk, spansk og tysk finnes det utrolig mange apper for. Du kan kombinere språklæringen med underholdning, ettersom mange av appene er utviklet på morsomt vis, slik at du har det gøy mens du lærer deg et nytt språk.

Treningsveileder på app

Det finnes egne apper for de som liker å drive med trening også. Kanskje trenger du litt hjelp med motivasjonen før du kommer i gang med treningen? Da kan det være perfekt å benytte en treningsapp som gir deg forslag til øvelser og treningsrutiner. På den måten kan du fokusere på treningen, uten å måtte undersøke hvilke øvelser som lønner seg. Som regel kan du velge hva du ønsker å fokusere på med treningen. Det kan være utholdenhet, styrke eller begge deler. Eller det kan være ulike muskelgrupper. Muligheten er mange, og de fleste av appene tilbyr i det minste deler av tjeneste gratis. Deretter kan man oppgradere for å få tilgang til ekstratjenester hvis det er ønskelig.

Konklusjon

Det er nesten kun fantasien som stopper deg når det gjelder hva du kan bruke mobilen til. Hvis du ikke er sikker på hva du vil drive med, kan du bare besøke Google Play og se hva som anbefales eller er mest populært, og du finner garantert noe du liker.

tabola