Michael Carrick punkterte seiersrekken til Chelsea

0
133
Carrick senket sin gamle rival, Chelsea. (foto: middlesbrough, x)

Vi må helt tilbake til 2015 å finne et tilsvarende tap for Chelsea. En imponerende rekke med seiere over klubber fra lavere divisjoner i cup-spill vitner om et fokus og en bredde i troppen gjennom åtte år som er imponerende. Det hjelper Chelsea-supporterne lite. På tirsdag gikk klubben på et 1-0 tap i første semifinale i ligacupen mot Middlesbrough. Ekstra vondt blir det at Championship-klubben ledes av en tidligere Manchester United-spiller.

I 2015 tapte Chelsea 2-4 i 4. runde av FA Cupen mot den daværende League One-klubben Bradford City. På tirsdag ødela Middlesbroughs rekken uten tap mot klubber fra lavere divisjoner.

LES: Timo Werner er klar for Premier League!

Michael Carrick var assistentrener hos United under Ole Gunnar Solskjær, ledet de røde djevlene som vikar før Ralf Rangnick valset inn som den selverklærte redningsmann. Som Middlesbrough-manager siden 2022 har Carrick vist han kan stå på egne ben. Tirsdagens 1-0 seier mot Carricks tidligere storrival Chelsea var stort.

Andre semifinalekamp i ligacupen spilles på Stamford Bridge, 23. januar. Michael Carrick kommer garantert ikke til å gjøre det enkelt for Mauricio Pochettino. Chelsea kan gå mot sitt andre tap siden 2015 mot en klubb fra lavere divisjon.

tabola

No posts to display