Mbappe: PSG fortalte meg at jeg ikke kom til å spille mer, Luis Enrique reddet meg

0
149
Kylian Mbappe

Den franske stjernen analyserte overgangen til Real Madrid før Frankrikes vennskapskamp mot Luxembourg.

Kylian Mbappe sier at hans nå tidligere klubb, Paris Saint-Germain, gjorde det klart at han ville spille mindre etter at det ble klart at han ville slutte seg til Real Madrid denne sommeren, men to personer kastet ut en livline.

Den franske superstjernen har snakket fra Frankrikes landslagsleir før Les Bleus tok imot Luxembourg i en treningskamp før Euro 2024, og han holdt ikke tilbake med å lufte skitten «PSG-tøy».

Les på Sporten: Nå som Chelsea har fått ny manager på plass skal Manchester Uniteds hovedmål kapres


Selv før et enkelt spørsmål ble stilt, snakket Mbappe om at drømmen hans ble virkelighet etter at overgangen til Real Madrid ble bekreftet.

«Før jeg starter denne pressekonferansen, ville jeg bare si noen få ord. Alle har hørt nyhetene: det er offisielt, jeg kommer til å være Real Madrid-spiller i minst de neste fem sesongene. Det er en enorm glede, en drømmen gikk i oppfyllelse,» sa han. «Jeg er veldig glad, lettet, lettet og ekstremt stolt. Dette er klubben jeg alltid har drømt om å være i.»

Når han snakket om konflikten hans med PSG, la Mbappe til at hovedtrener Luis Enrique og sportsdirektør Luis Campos viste seg å være hans redningsmenn.

Han la til: «De (PSG-styret) fikk meg til å forstå, de fortalte meg til ansiktet mitt, de snakket voldsomt til meg, de fortalte meg. Luis Enrique og Luis Campos reddet meg. Uten dem ville jeg ikke ha returnert til banen.

«Det er sannheten, og det er derfor jeg alltid har vært så takknemlig overfor treneren og sportssjefen. Jeg lytter til kritikk.

«Jeg tror jeg er den beste personen når det gjelder å analysere prestasjonene mine, så det er sant at standardene mine er lavere. Bare det å spille var en stor kilde til stolthet. Men det er ingen tvil om at neste år vil jeg ikke nøye meg med en år som dette.»

Respekt for PSG
Mbappes forhold til PSG var et slitsomt forhold, og hans beslutning om å reise til Los Blancos på en fri overgang falt absolutt ikke i god jord hos sjefene på Parc des Princes, men han nekter fortsatt å gå over toppen med kritikken.

«I PSG var jeg ikke misfornøyd, det ville være å spytte i suppen,» sa den nye Real Madrid-stjernen. «Det er ting som gjorde meg ulykkelig, men det er ting du ikke kan vise fordi jeg var en leder og du ikke følger noen som er deprimert.

«Jeg ville vært en tull å komme og spytte og si at jeg var ulykkelig i PSG, men det var ting der som gjorde meg ulykkelig, og jeg ville ikke nøye meg med et år som det.

«Det er mye press, men det er mer alvorlige ting i livet. Dette er fortsatt fotball. Jeg får mye betalt for å spille fotball.

«Det er folk som får mye mindre betalt for å jobbe i fabrikker. Det er ganske upassende for meg, Kylian Mbappe, å klage til verden når grusomme ting skjer i verden. Det er min oppvekst.»

Les: Reduserte tapsgrenser: Hva betyr dette for norske spillere?

tabola

No posts to display