Mason Greenwood legger til Manchester United og Nike i Instagram-biografien

0
103

Mason Greenwood som var det neste store på Old Trafford har gjort en rekke endringer på sin Instagram profil noen få dager etter at anklagene mot ham ble henlagt.

Greenwood, som ikke har spilt siden januar 2022, fikk siktelser for voldtektsforsøk, overfall og tvangskontroll mot seg henlagt av Crown Prosecution Service torsdag etter at nøkkelvitner trakk seg i saken før den planlagte rettssaken i november.

Han har ikke returnert til Manchester United-treningen og er fortsatt suspendert av klubben, som har sagt at de vil gjennomføre en intern etterforskning før de tar en avgjørelse. – Klubbens ansatte og spillere er splittet i synet på om han bilder komme tilbake til klubben eller ikke.

Les på Radiosporten: Jose Mourinho har «aldri vært en god trener» og «vet ikke hvordan han skal sette opp et lag»

Greenwood utstedte sin egen uttalelse etter CPS trakk siktelsen og takket familie, venner og kjære.

Han la til at ingen ytterligere kommentarer ville bli gitt, men den engelske landslagsspilleren har nylig slettet mer enn 100 bilder fra sin Instagram.

Bare ni gjenstår, og alle er av ham i United-farger. Selv om han ikke har et visningsbilde, står det nå i biografien hans på sosiale medier, «@manchesterunited @nikefootball».

Litt usikker på om Nike, som har terminert avtalen med Mason Greenwood er spesielt fornøyde med oppdateringen på Instagram. – Så lenge Manchester United ikke har bestemt seg slås det sikkert ikke stiften på Old Trafford heller.

Frederic Hauge: Equinor prøver å lure Støre


Greenwood sine lagkamerater skal ha «klargjort sine følelsene» over den mulige returen til folden. De mener det kan være uønsket distraksjon i det som ser ut til å bli en produktiv første sesong under den nye manageren Erik ten Hag.

En kilde sa til Sky Sports: «Spillerne er åpne for at han kommer tilbake til laget, men granskingen kan være enormt distraherende.

«Garderoben er det lykkeligste det har vært på evigheter, og ingen ønsker å rocke båten.»

The Guardian melder at klubbens stab er splittet om hvorvidt Greenwood skal få lov til å gjenoppta karrieren i United eller ikke.

Inn fra venstre skal en kinesisk klubb ha kommet (sikkert med beskjed i en værballong) og tilbudt en kontrakt som gjør at 21-åringen kan fortsette å spille.

Les på Sporten: Solskjær kan ha gjort seg fortjent til Premier League-tittel

tabola

No posts to display