Legenden Toni Kroos har valgt sommeren til å løfte sitt aller siste trofé

0
2
Toni Kroos gjør klar for å løfte de to siste trofeene. (foto: Real Madrid)

Da Julian Nagelsmann i fjor begynte å flørte med et Kroos-comeback på det tyske landslaget til EM-sluttspill på hjemmebane, var det mange som trodde dette ikke ville skje. Den tyske landslagstreneren hadde tolket signalene rett, Kroos returnerte og skal med sin erfaring fra de største kampene lede Tyskland til den etterlengtede EM-tittelen. Nå skjønner vi også hvorfor Kroos valgte å trekke ut av landslags-pensjonisttilværelsen. Det er for en aller siste fotballdans.

463 kamper i Real Madrid-drakta, 108 for det tyske landslaget. Nå gjenstår «bare» en Champions League-finale og et EM-sluttspill. 34-åringen skal bruke begge anledningene til å sette punktum på en eventyrlig karriere.

LES: Aston Villa skriver rekordavtale med Adidas

-17. juli 2014. Dagen for presentasjonen min i Real Madrid. Dagen som forandret livet mitt. Livet mitt som fotballspiller, men spesielt som person. Det ble starten på et kapittel i verdens største klubb, begynner Kroos på instagram.

Før han legger til hovedbudskapet.

– … Og etter ti år avsluttes det kapittelet i sommer, skriver den tyske legenden.

De siste månedene har det blitt spekulert i om Kroos tar en sesong til i den hvite drakta, Real Madrid står med døra åpen for mer. På tirsdag kom konklusjonen Kroos har tatt de siste ukene. Champions League-finale, EM-sluttspill, så tid for å legge opp.

En gigant trer av, skal bare skaffe seg noen siste titler først.

ES: Tidligere Molde-spiller David Datro Fofana trenger neppe å pakke ut koffertene i London

tabola

No posts to display