onsdag, desember 9, 2020

Lager dokumentar om «årets trønder»

Må lese

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Arbeiderparti politiker og tidligere statsråd Trond Giske var inntil Idar Vollvik bestemte seg for å pakke om munnbind og Petter Northug satte fartsrekord med en av sine sponsede biler en klar vinnerkandidat til tittelen «årets trønder».

Tørrpinner og høyrevridd media og politikere har sett anledningen til knuse den tidligere AUF lederen, han liker å flørte og danse med vakre kvinner og som de aller fleste politikere er forholdsvis ukjent med de sosiale kodene som preger samfunnet.

Les: Alt er mulig i 2020! Snø 48 timer etter rekordvarme

Han har ikke gjort noe straffbart og er likevel ilagt arbeidsforbud og uthengt som tilnærmet kriminell. – Det holder ikke for hans motkrefter det som så langt har skjedd, vil minne media og politikere om dere tidligere har lykkes med å ta «rotta» på en tidligere Arbeiderpartimann. Tore Tønne var uskyldig i sine anklager, men tok sitt eget liv i skam.

Norsk filminstitutt får statsstøtte og er svarer dermed også til Regjeringen, de bør stanse bevilgningen på 1,8 millioner gitt til Regissør Håvard Bustnes og Upnorth Film for å lage dokumentarfilm om Trond Giskes karrière og fall.

Arbeiderpartiet har fullstendig latt seg overkjøre av #Metoo og føyer seg til kritikken fra høyresiden i norsk politikk. – Man kan allerede seg kraftig nedgang på meningsmålingene i trønderlag, og det er ikke bare «tilhengerne» av Trond Giske som forsvinner, også de som mener partiet ikke går langt nok forsvinner. Dette kommer til å bli tendensen også for resten av landet. Mumle gåsegg som leder partiet burde støtte mennesket Trond Giske og i deg minste gjøre sitt ytterste for å stanse grafsingen som den planlagte dokumentaren innebærer.

Les på Engelskeklubber: James Rodriguez: «Jeg var god for seks-syv år siden»

Omdømme-drap gir alvorlige konsekvenser for liv og helse

Norsk filminstitutt skriver om filmen: «Dokumentarfilmen med tittelen «Trond Giske – Makta rår» følger Trond Giskes forsøk på å reise seg etter metoo-avsløringene. Filmen ser tilbake på tida da han var en talentfull ungdomspolitiker som mange mente kom til å bli landets statsminister, til han på dramatisk vis bestemte å trekke seg fra politikken etter anklager om seksuell trakassering»

«Vårt mål er at filmen skal bli interessant både for Giskes kritikere og tilhengere» sier regissør og manusforfatter Håvard Bustnes til Kampanje.

Bustnes produserer filmen sammen med Christian Falch. Dokumentarfilmen har et totalbudsjett på 5.690.000 kroner.

Trodde aldri jeg skulle si det, etter Trond Giske som kulturminister ødela mitt levebrød i Radio Tango, nok er nok! – Stans grafsingen trekk støtten til dokumentaren om Trond Giske og la han gå videre i sitt liv.

Les på Popidol: Bruce Springsteen slipper album med the E Street Band!

- Advertisement -

Siste nytt

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

More Articles Like This