tirsdag, oktober 20, 2020

Lager dokumentar om «årets trønder»

Må lese

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Arbeiderparti politiker og tidligere statsråd Trond Giske var inntil Idar Vollvik bestemte seg for å pakke om munnbind og Petter Northug satte fartsrekord med en av sine sponsede biler en klar vinnerkandidat til tittelen «årets trønder».

Tørrpinner og høyrevridd media og politikere har sett anledningen til knuse den tidligere AUF lederen, han liker å flørte og danse med vakre kvinner og som de aller fleste politikere er forholdsvis ukjent med de sosiale kodene som preger samfunnet.

Les: Alt er mulig i 2020! Snø 48 timer etter rekordvarme

Han har ikke gjort noe straffbart og er likevel ilagt arbeidsforbud og uthengt som tilnærmet kriminell. – Det holder ikke for hans motkrefter det som så langt har skjedd, vil minne media og politikere om dere tidligere har lykkes med å ta «rotta» på en tidligere Arbeiderpartimann. Tore Tønne var uskyldig i sine anklager, men tok sitt eget liv i skam.

Norsk filminstitutt får statsstøtte og er svarer dermed også til Regjeringen, de bør stanse bevilgningen på 1,8 millioner gitt til Regissør Håvard Bustnes og Upnorth Film for å lage dokumentarfilm om Trond Giskes karrière og fall.

Arbeiderpartiet har fullstendig latt seg overkjøre av #Metoo og føyer seg til kritikken fra høyresiden i norsk politikk. – Man kan allerede seg kraftig nedgang på meningsmålingene i trønderlag, og det er ikke bare «tilhengerne» av Trond Giske som forsvinner, også de som mener partiet ikke går langt nok forsvinner. Dette kommer til å bli tendensen også for resten av landet. Mumle gåsegg som leder partiet burde støtte mennesket Trond Giske og i deg minste gjøre sitt ytterste for å stanse grafsingen som den planlagte dokumentaren innebærer.

Les på Engelskeklubber: James Rodriguez: «Jeg var god for seks-syv år siden»

Omdømme-drap gir alvorlige konsekvenser for liv og helse

Norsk filminstitutt skriver om filmen: «Dokumentarfilmen med tittelen «Trond Giske – Makta rår» følger Trond Giskes forsøk på å reise seg etter metoo-avsløringene. Filmen ser tilbake på tida da han var en talentfull ungdomspolitiker som mange mente kom til å bli landets statsminister, til han på dramatisk vis bestemte å trekke seg fra politikken etter anklager om seksuell trakassering»

«Vårt mål er at filmen skal bli interessant både for Giskes kritikere og tilhengere» sier regissør og manusforfatter Håvard Bustnes til Kampanje.

Bustnes produserer filmen sammen med Christian Falch. Dokumentarfilmen har et totalbudsjett på 5.690.000 kroner.

Trodde aldri jeg skulle si det, etter Trond Giske som kulturminister ødela mitt levebrød i Radio Tango, nok er nok! – Stans grafsingen trekk støtten til dokumentaren om Trond Giske og la han gå videre i sitt liv.

Les på Popidol: Bruce Springsteen slipper album med the E Street Band!

- Advertisement -

Siste nytt

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips til en tur fra Mandal...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er spesiellt en del av året...

Erling Braut Haaland er Golden Boy finalist

Det som skjer omtrent på denne tiden hvert eneste år er at 40 nominerte blir til 20 finalister. - Det...

I sommer skulle Newcastle bli det neste City – nå «sponser» supporterne klubben

Det skapte virkelig liv og røre tidligere i år da noen Saudi-arabere skulle dytte inn milliarder av oljekroner i Premier League gjennom...

More Articles Like This