mandag, april 12, 2021

Kraftfulle skulpturer

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Lorenzo Quinn er en av 11 barn etter den berømte skuespilleren Anthony Quinn. Som barn nummer fem vokste Lorenzo opp i Italia og USA, stort sett uten sin far. Lorenzo Quinn er Italiensk billedhugger bosatt i Barcelona, Spania.
Quinn er utdannet ved Academy of Fine Arts i New York, med fokus på surrealistiske maleri, men etter hvert oppdaget at hans virkelige lidenskap var skulptur.
Quinn lar seg Inspirere av de store mestere som Michelangelo, Bernini og Rodin, noe som har bragt han rundt hele verden med sin kunst.
Menneskehender er som du kan se av bildene sentralt i hans arbeider.

Jeg ønsket å forme hva som regnes som den vanskeligste og mest teknisk utfordrende delen av menneskekroppen», hevder han. «Hånden har så mye makt – makt til å elske, å hate, å skape, å ødelegge.

 

Quinn skriver på sine nettsider: er skulptur primært en kunst av kommunikasjon, et medium han har som mål å hjelpe mennesker utvikle seg videre i toleranse, forståelse og harmoni. Jeg lager kunst for meg selv og for folk som ønsker å komme sammen for en tur gjennom mine drømmer. Hvordan vi lever våre egne liv er av den største betydning, og det meste av mitt arbeid har å gjøre med verdier og følelser.

Skulpturene til Lorenzo Quinn er populære, men mange kritikere synes de er spekulative, enkle og ekle.

Nedenfor finner du et lite utvalg av Quinns skulpturer.

Anthony Quinn

Antonio Rodolfo Quinn Oaxaca (født 21. april 1915 i Chihuahua i Chihuahua i Mexico, død 3. juni 2001 i Boston i Massachusetts), bedre kjent som Anthony Quinn, var en mexikansk-amerikansk skuespiller. Han vant to Oscar for beste mannlige birolle, én for rollen som Eufemio Zapata i filmen Viva Zapata! (1952) og én for rollen som Paul Gauguin i filmen Han som elsket Livet (1956). Quinn spilte også i filmer som Kanonene på Navarone (1961), Lawrence of Arabia (1962), Zorba the Greek (1964), Kanoner til San Sebastian (1968), Mohammad, Messenger of God (1977) og Ørkenløven (1981).

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This