«Jeg vil heller våkne opp ved siden av et avskåret hestehode enn å se Gotti igjen.»

0
148

John Travolts nyeste film ‘Gotti’ har fått en svært sjelden 0% poengsum på Rotten Tomatoes. Filmkritikerne er enige om at filmen er en total fiasko og de advarer kraftig mot å se filmen.

Slike filmer kan være døden for filmstjerner, skulle det skje med John Travolta etter dette får han håpe Quentin Jerome Tarantino «redder» han på nytt om  noen år. Travolta sin karriere var fullstendig død da Tarantino i 1994 kom med filmen Pulp Fiction.

På papiret høres en film hvor John Travolta spiller en beryktet gangster ut som en god ide, dessverre ble det søppel.

 

.Filmen, regissert av Kevin Connolly og med musikk av, Pitbull, har fått en svært sjelden score på 0% på rotten tomatoes, noe som betyr at det ikke har fått en eneste positiv anmeldelse.

Hvis du lurer på om John Travolta er i stand til å lage virkelig dårlige filmer så kan vi minne om Scientologi-filmen Battlefield Earth som var fantastisk dårlig.

 

Her en kort oppsummering:

Filmen Gotti følger den beryktede mafiabossen John Gottis (John Travolta), som blir «Teflon Don» som leder av Gambino familen i New York. Sønnen John Jr. (Spencer Rocco Lofranco), han prøver å samle trådene i  Gotti Gotti’s forvirrende liv gjennom tre tiår. Hans kone (Kelly Preston) jobber med å holde familien sammen gjennom tragedier og flere fengselsstraffer

The New York Times skrev:

«Vi var klar over at den langvarige forbryterkarrièren til Gotti var stygg og rotete, det som kom som et sjokk var hvor rotete og dumt det ble på film»

The New York Post skrev:

«Jeg vil heller våkne ved siden av et avskåret hestehode enn noensinne se Gotti igjen.»

 

John Travolta, har klart å havne nederst Rotten Tomatoes indeksen flere ganger tidligere.  Hans 1983-film «Staying Alive» og hans 1993-film «Look Who’s Talking now» deler begge en 0% poengscore.

Hvis du fortsatt vil sjekke ut filmen, den kommer på kino her hjemme til høsten.

tabola

No posts to display