Ja ? Fra Eden Hazard

0
6
Eden Hazard

Tidenes Real Madrid flopp har tatt inventar på seg selv etter hans kontrakt ble terminert før tidenes sommerferie. – En rekke klubber har lukket øynene for hva han har gjort de siste årene og hatt fokus på 32 åringens prestasjoner i Chelsea som var i verdensklasse.

Det sier noe han på topp høsten 2018 var verdt 150 millioner, mens Real Madrid de siste vinduene før de klarte å terminere kontrakten førsøkte å gi han bort gratis.

Les: Personlig trener til Chelsea-spiller rister oppgitt på hodet av treningsopplegget til klubben

Eden Hazard som var en av verdens beste venstrevinger er ikke sikkert på han har det som trengs fortsatt. Nylig uttalte Foot Mercato at Hazard planlegger å avslutte karrieren, men at han ikke kunngjort det enda. Ut ifra hvor avvisende Hazard skal ha vært når Marseille, Nice og Lille, samt klubber i USA, Tyrkia og Saudi-Arabia har lurt på om han er interessert kan det virke som om han er ferdig.

Men, AS skriver at den belgiske klubben Royale Union Saint-Gilloise vurderer å gjøre et forsøk på å hente inn Hazard, som aldri har spilt førstelagsfotball i hjemlandet. De skriver også at Eden Hazard ikke skal være avvisende til tanken.

LES: Det raknet for Neymar!

tabola

No posts to display