Interaktiv komedie på Netflix. Det er DU som bestemmer skjebnen til karakterene i filmen!

0
44

Den interaktive komedien «Choose Love» er en Netflix-nyhet der du bestemmer handlingen og skjebnen til karakterene. Filmen kan ses på plattformen nå.

Netflix leter stadig etter måter å tiltrekke seg nye abonnenter på. Nå har Netflix laget en romantisk komedie der seerne skal bestemme skjebnen til karakterene. Alt takket være at filmen er interaktiv. Under visningen dukker det opp spørsmål på skjermen der Netflix spør hva karakteren skal gjøre videre. Så skjer det du valgte fra de foreslåtte svarene fra Netflix i videoen.

Les: The Rolling Stones med nytt album

Filmen har tittelen «Choose Love» og er en produksjon der seerne har en innvirkning på utviklingen av handlingen, og husker at hvert valg har sine konsekvenser. Hva vil historien fortelle om?

Filmen handler om Cami. Tilsynelatende oppfylt kvinne. Cami Conway har alt. Hun har en god jobb, et sted å bo og gjør seg klar til bryllupet. Hun mangler imidlertid noe. Hun føler at livet hennes kunne vært bedre.
Hun lurer på om hun gikk glipp av sjansen til å bli sanger og om Paul er en god kandidat for en ektemann. Denne gangen er det imidlertid ikke henne alene, og vi vil avgjøre hennes skjebne. Det er vi som skal bestemme hvilken livsstil Cami skal velge gjennom valg. Beslutninger vil få konsekvenser.

Les på Radiosporten: Blir den første PSG-treneren som ikke mister jobben etter Champions League-flause

tabola

No posts to display