fredag, februar 26, 2021

I morgen starter Gigacon

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Norges største dataspillfestival Gigacon starter i morgen og varer frem til søndag. Dette er ikke kun et LAN party, men også noe så spesielt som e-sport. Christian Petterson organisator for Gigacon sier de ønsker å både skape et hjem for gamere og en E-sportsarena.

Arrangementet går av stabelen på Telenor Arena på Fornebu og det er ventet ca 18 000 deltagere.

Målsetningen er at Gigacon skal være stedet for nasjonale finaler i e-sport. De mest aktuelle spillene akkurat nå er «league of legends» og Counter-strike». Det er ikke bare Norske spillere som deltar, selv om det omtales som er norgesmesterskap. De internasjonale spillerne er ment å være inspirasjon til de norske.

Det er bygget opp et eget Expo område hvor alle som ønsker kan prøve det nyeste innen spill, konsoll og hardware.

Telenor som er sponsor av Telenor Arena har måttet forsterke tilgangen på nett, det har vært en stor teknisk utfordring med så mange mennesker med stor behov for datakapasitet samles. Til og med strømforsyningen har måttet ble bedre. Dette sammen med omfanget av arrangementet har gjort at det har blitt en millionsatsing for arrangørene.

Selv om Gigacon er en datafest, blir det også musikk under festivalen. Dj-ene «Twistex», og «Savant», som opptrådte på Musikkflekken i februar, spiller fredag.

Lørdag kommer artisten «Rootkit», og den internasjonale dubstep-stjernen «Zomboy». Youtube-stjernen «Hotted» fra Tyskland, vil «streame» live under datafesten.

Vi har prøvd å finne ut av hva pengepremien er for vinneren av årets Norgesmesterskap, men vi har ikke lykkes med det enda.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This