Hollywood-streik. Forhandlinger pågår. WGA å svare på AMPTP tilbud denne uken

0
10
Streikende skuespillere (Marca)

En annen uke går på streik av skuespillere og manusforfattere i Hollywood, noe som betyr at en del av produksjonen er stoppet, og skuespillere kan ikke fremme sine arbeider. Ifølge de siste rapportene holdt American Writers Guild (WGA) sist fredag sitt første forhandlingsmøte siden mai med de største studioene, der et nytt sett med forslag ble presentert. Det er ventet at lauget vil svare på tilbudet denne uken.

I en e-post til sine medlemmer uttrykte Screenwriters Guild of America (WGA) sin intensjon om å svare på Alliance of Film and Television Producers (AMPTP) denne uken. Tidligere hadde WGA forsøkt å dempe forventningene, og hevdet at studiene viste klare tegn til å følge deres «antifagforeningslærebok». Guild ledere engasjert i diskusjoner med Carol Lombardini, administrerende direktør i AMPTP, sist fredag, med sikte på å starte dialogen. Under møtet understreket Lombardini ønsket om å få folk tilbake i jobb.

I den nevnte e-posten sitert av MARCH leser vi:

– Vi vil evaluere tilbudet deres, og etter overveielse vil vi komme tilbake til dem med et svar fra WGA. Noen ganger kan mer fremgang gjøres i forhandlinger når de gjennomføres uten en detaljert beskrivelse av hver sides bevegelser og påfølgende offentlig anerkjennelse av betydningen av trekkene. Det vil være vår tilnærming, i hvert fall foreløpig, til det er noe viktig å rapportere, eller til ledelsen bruker media, eller industrisurrogater, for å prøve å påvirke fortellingen. Vi er enige, med forbehold om at disse forholdene, som gjør forfatternes arbeid stadig mer uholdbart, først må tas opp,» sa fagforeningen.

tabola

No posts to display