Det vil ikke bli Henry Cavill som etter manges mening er den beste Supermann siden Christopher Reeve som blir å finne i det nye James Gunn-ledende DC-filmuniverset.

Den britiske skuespilleren skrev en trist og følelsesladet melding til alle fansen som forventet at han skulle ta på seg kappen igjen

Som DC Studios co-head James Gunn sa at han er i ferd med å skrive en ny Superman-spillefilm og han har også avslørt at Henry Cavill ikke kommer til å spille helten igjen i tråd med det nye konseptet.

Les: Netflix satser på Tennis og Casper Ruud i oppfølgeren til «Drive to Survive»

«Peter og jeg har en DC-plan klar til bruk, som vi ikke kunne vært mer «over-the-moon» om. Vi vil kunne dele litt spennende informasjon om våre første prosjekter i begynnelsen av det nye året.

«Blant dem på blokka er Supermann. I de innledende stadiene vil historien vår fokusere på en tidligere del av Supermans liv, så karakteren vil ikke bli spilt av Henry Cavill. Men vi har nettopp hatt et flott møte med Henry og vi» er store fans, og vi snakket om en rekke spennende muligheter for å jobbe sammen i fremtiden,» fortsatte han.

Ifølge Variety møtte Cavill nylig Gunn og hans medpresident Peter Safran, og de tre er ivrige etter å finne et prosjekt som Cavill kan jobbe med i tegneserieverdenen.

LES: Liverpool har funnet kriseløsning på Stamford Bridge

Henry Cavill avslørte på Instagram at han ikke kommer til å ta opp Superman-rollen igjen.

«Det er triste nyheter, alle sammen. Jeg vil tross alt ikke komme tilbake som Supermann. Etter å ha blitt bedt av studioet om å kunngjøre at jeg kommer tilbake i oktober, før de ansetter, er ikke denne nyheten den enkleste, men sånn er livet, » skrev Cavill. «Jeg respekterer at James og Peter har et univers å bygge. Jeg ønsker dem og alle involverte i det nye universet lykke til, og lykke til.»

Gunn har visstnok jobbet med den nye Superman-fortellingen en stund. Handlingen vil fokusere på hovedpersonens eksistens som ungereporter i metropolen Metropolis. I følge innsidere vil seerne se ham samhandle med viktige personligheter, inkludert kollegaen hans Lois Lane.

Videre vil ikke den kommende Gunn-filmen ta plassen til den tidligere avslørte J.J. Abrams-Ta-Nehisi Coates Superman-film (som fortsatt er i aktiv utvikling).

Ikke alle tidligere DC-superhelter som møtte Gunn og Safran var Henry Cavill. Ben Affleck, som har spilt Batman i en rekke DC-filmer, møtte nylig representanter fra studioet for å eksplisitt diskutere muligheten for å lage film til.

f7.no -> adds
tabola