onsdag, desember 8, 2021

Håper innvandrerkvinner ikke er like utro

Må lese

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det ytterste høyre representert ved Justisminister Tor Mikkel Wara fra Frp ønsker å innføre en lov som vil føre til katastrofe hvis tilsvarende blir gjennomført i Norge. Det vet vi fordi svenskene tenkte at noe lignende var en god ide for noen år siden.

Idag sendte regjeringen ut et lovforslag om DNA-testing av personer som søker om familiegjenforening i Norge ut på høring. – Bakteppet er retorikken om at horder av innvandrere kommer til oss og later som om de er i nær slekt med noen som allerede har opphold. – Ingen nevner at det er en langtekkelig prosess som inneholder mange elementer av bevis før gjenforening kan gjennomføres.

Les: I tilfelle du aldri har sett en omvendt brann tornado boble før

Prøver å skremme med et problem som er ikkeeksisterende 

«Vi vet at det er forsøk på juks. Vi vet at det er forsøk på å lure systemet. Omfanget vet vi mindre av, men vi ønsker å avdekke juks som vi ikke har gjort tidligere», sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) til TV 2. – Dette gjøres til et problem uten at det ikke har blitt vist til et eneste tilfelle hvor gjenforening er gjennomført etter juks.

Norsk Organisasjon for Asylsøkere (NOAS) ved generalsekretær Ann-Magrit Austenå mener regjeringen har feil fokus og sier til TV 2 at «Regjeringen fokuserer her kun på tvang og kontroll».

Ved å innføre DNA testing vil man fort finne ut om slektskapet teller. For noen år siden ville Sverige komme fedre som nektet farskap til livs og innførte obligatorisk DNS testing av fedre og barn ved fødsel. – Dermed ville de tvinge fedre til å ta ansvar for sine barn.

Når en av tre er utro er det klart det blir noen barn av det

Ideen var sikkert god på papiret, men den fikk katastrofale følger. Så mye som 15 % av de som trodde de var far viste seg å ikke være det. Det vil overraske meg stort om norske kvinner er mer trofaste enn de svenske, så tallet er sikkert det samme her hjemme, minst tre fedre i enhver klasse her i landet er ikke den biologiske faren.

Blir DNA tester innført i forbindelse med familiegjenforening får vi håpe at innvandrerkvinner ikke er like løse i strikken som våre lokale mødre. – Vi må ha samme standard for hva som utgjør en familie for de som kommer hit som for de som allerede er her. Antallet familier vil droppe automatisk hvis det innføres DNA testing i de tusen hjem.

Og så til Sverige, problemene ved DNA testing av fedre og barn på sykehus ved fødsel ga umiddelbare negative utslag på samboer og ekteskaps-statistikken og etter bare ni måneder ble ordningen lagt ned.

DNA testing må ikke innføres av samme grunn som du aldri må sjekke din partners mobiltelefon, du vil garantert ikke like resultatet.

Hvis du akkurat har blitt alene kan du jo bruke noe av din tid med Sport. Les Sporten

- Advertisement -

Siste nytt

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

More Articles Like This