onsdag, mai 5, 2021

Gift Premier League-stjerne ønsket å betale hysj penger

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den gifte Premier League stjernen møtte en vakker kvinne ved navn, Mila Bonnet. De to hadde sex og etterpå betalte han henne 2000 pund for å holde kjeft. – Det kan vise seg å være alt for lite.

Mila Bonnet som er 34  år gammel planlegger å avsløre hvem det er, veldig snart.  De to hadde møttes tilfeldig på ferie i en europeisk by og de hadde sex to ganger i løpet av en natt.

Hun villa aldri vært sammen med han hvis hun viste at han ikke var singel, det som skjedde etterpå var det som gjorde hun ble forbannet. Mila Bonnet som er en salgs og markedsansvarlig fra Quebec, Canada fant ut at hun hadde fått et falsk telefonnummer og navn.

Les på Sporten: Roma-sjefen Eusebio Di Francesco lover å hevne Alisson salg

Vel hjemme fra ferie begynte hun å søke og fant spilleren på Instagram, og var forferdet for å oppdage at han hadde en kone og barn. – Han skal ha forsøkt å kjøpe hennes stillhet for 2000 pund, men Mila er fast bestemt på å avsløre han som den drittsekken han er.

Mila fortalte The Sun på søndag: «Hans kone fortjener å kjenne sannheten. Det offentlige trenger å vite også. Han er en bedrager. Han er full av shit. Karma skal ta ham. »

Det var han som sjekket opp henne på en nattklubb, han var veldig flørtende og klarte å få hun med seg på hotellet i 3 tiden om natten.   «Sex med ham var flott. Det varte en stund. Det skjedde to ganger. Han var veldig trygg og vet hva han gjør. Jeg hadde en veldig god tid – jeg ønsket å se ham mer. »

Neste dag, hevder Mila var alt annerledes. Spillerens telefon (navnet kan ikke frigis enda av juridiske årsaker) ringte konstant. Før han gikk ga han henne sitt telefonnummer, men det var falskt. Etter hun fant han på Instagram litt senere var det en av spillerens venner som kontaktet hun og tilbød 2000 pund.

Hun sa at han fortalte henne: «Han (fotballspilleren) vil at du skal si,» Vi hadde ikke sex, vi hadde bare en drink og litt moro på hotellet med andre mennesker der «. Han betaler deg for å holde kjeft. »

De er tydeligvis ikke klar over at prisen for å holde kjeft er 130 000 dollar.

Vi følger saken tett og lover å melde fra om hvem det er i det sekundet informasjonen er tilgjengelig.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This