Er det mulig å redde Rock City ?

0
108

Rock City i Namsos var tenkt å være verdens samlingspunkt for Rock, mennesker med bart, langt fint bølgende år bak og kort på toppen var ventet å legge ferier og ovale helger til dette templet for det vakreste som finnes; trønderrock. Stedet har gått med millioner i underskudd og har på et vis klart seg hit ved hjelp av overivrige politikere, hyppige besøk av Åge Aleksandersen og kutt i drift.

Nå har styret sparket daglig leder Åsmund Prytz, noe begge parter har sendt ut pressemelding på. Historiene varierer, men det er helt klart at da Åsmund Prytz tok over som daglig leder var økonomien skakkjørt og nå går Rock City med overskudd. Styreleder Gunnar Robert Sellæg har lenge hatt et horn i siden til Åsmund Prytz og informerte han allerede i februar om at det vil være lurt av han å se etter noe annet å gjøre.

Etter gårsdagens oppsigelse vurderer nå Åsmund Prytz å ta saken inn for retten. Han fortalte på dagens pressekonferanse at dette hadde vært en lang prosess, at det var godt det hadde kommet til en avslutning og at styrets behandling av han nå er grunnen til at han nå seriøst vurderer rettssak.

Styreleder Gunnar Robert Sellæg sier det ikke er økonomi, men samarbeidsklima som er årsaken, Åsmund Prytz bekrefter på mange måter det med å si at det gamle styret var profesjonelt og samarbeidet var godt.  Hvis samarbeidsklima er årsak til sparkingen er det trolig for tynt grunnlag og Rock City kan tape en rettssak.

Styret er igang med å finne en ny daglig leder.

 

tabola

No posts to display